Gal Mekel deixa de ser jugador d’un MoraBanc que busca reforços

El club està negociant amb Ousman Krubally, un pivot de 34 anys i dos metres d’alçada, que juga actualment amb el Larisa BC de la lliga grega

Gael Mekel va tenir un excel·lent debut amb la samarreta del MoraBanc.
Gael Mekel va tenir un excel·lent debut amb la samarreta del MoraBanc. d. grau / acb phto

El base israelià Gal Mekel ja no forma part de la plantilla del MoraBanc Andorra. Jugador i club han arribat a un acord, oficialitzat aquest matí, per deixar sense efecte el contracte que van firmar al novembre i fins a final de temporada. Mekel va arribar per substituir Sergi Garcia, que no rutllava. Però tampoc la nova incorporació ha funcionat.

Mekel ha jugat ben pocs partits. I malgrat que quan ha estat disponible no ho ha fet malament -especialment bo va ser el seu debut-, les contínues molèsties i lesions que ha anat sofrint l’han deixat participar molt poc en el joc de l’equip. Per tant, i vista la necessitat d’incorporar reforços, s’han de buscar alhora sortides. A més, segons remarca el club de la Baixada del Molí en un breu comunicat, la rescissió del contracte s’ha acordat “per motius personals del jugador”.

Paral·lelament, s’ha dit, l’entitat busca reforçar-se en vista a la recta final del campionat, decisiva per intentar salvar la categoria. El MoraBanc està negociant el fitxatge del pivot americà d’origen gambià Ousman Krubally, de 34 anys i dos metres d’alçada, que juga actualment amb el Larisa BC de la lliga grega. S’està mirant de tancar serrells econòmics. Si arriba finalment Krubally, és possible que el club opti per negociar una altra sortida.

Etiquetes

Comentaris

Trending