El futbol andorrà lloa el tarannà i la implicació del desaparegut Enrique Rubio

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes aquest dissabte a la tarda amb un triangular de futbol sala i l’FC Andorra, l’FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma viuen actes en memòria del porter i tècnic mort ara fa un any en accident de trànsit

Participants en l'acte d'homenatge.
Participants en l'acte d'homenatge. Toni Solanelles

La bonhomia mostrada sempre i la seva implicació i disponibilitat pel futbol i l’esport en general. El món de la pilota, el denominat esport rei i el seu germà petit de sala, homenatgen aquest cap de setmana el desaparegut Enrique Rubio, el porter basc que a la dècada del 1980 va aterrar al Principat per jugar a l’FC Andorra i que sempre més va acabar lligat al país. I que ara fa un any, malauradament, va morir en un accident de trànsit.

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes acull aquesta tarda de dissabte un triangular de futbol sala amb un grup d’amics de Rubio, la selecció nacional de veterans i els antics integrants de l’Arinsal Pal La Massana Don Denis. Evidentment, el resultat és el de menys. I l’estat de forma de molts dels participants en el tribut no augura grans consecucions. I, en canvi, sí més d’un ensurt. Però el que compta, ha quedat clar i un altre dels homes carismàtics del futbol sala andorrà com Carles Riba ho remarcarà en les paraules de comiat de l’homenatge, era fer el reconeixement pòstum a Enrique Rubio.

Fèlix Álvarez i Carles Riba mostrant el revers d'una de les samarretes.

Relacionat

Tribut del futbol andorrà a Enrique Rubio un any després de la seva mort

Tots els jugadors que han participat en el triangular ha pogut signar les tres samarretes amb què s’han equipat els equips. De fet, a l’entrada del pavelló escaldenc hi havia les camisetes aptes per ser firmades i també un llibre de record i condolença, en un espai presidit per una imatge de Rubio. Les samarretes han estat entregades a familiars del finat entre el primer i el segon partit. Els familiars -germà i fills- les han recollit visiblement emocionats. També s’havia de difondre un audiovisual en record a un home que també va fundar el Club d’Amics de l’Atletisme d’Andorra.

Si l’acte central de l’homenatge a Rubio, que s’ha dilatat en el temps per culpa de la pandèmia, s’ha celebrat aquest dissabte al pavelló del Prat Gran, tres moments de tribut es viuran més aquest diumenge. En dos casos al centre d’entrenament de la FAF i en un altre, a l’Estadi Nacional. Els tres clubs en què va jugar al Principat, l’FC Andorra, l’FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma també duran accions de record al malaurat tècnic i esportista.

Etiquetes

Comentaris

Trending