La federació de futbol envia unes 1.350 peces de roba a Ucraïna

L'ens federatiu no s'ha quedat al marge de la situació que viu l'estat eslau i ha fet una recol·lecta de productes tèxtils

La FAF ha aportat el seu granet de sorra a la situació d'Ucraïna amb una donació de roba
La FAF ha aportat el seu granet de sorra a la situació d'Ucraïna amb una donació de roba

La federació de futbol, com moltes altres entitats i ciutadans del país, han aportat el seu granet de sorra a la situació que està vivint Ucraïna amb l'enviament de més de 1.350 peces de material tèxtil, entre pantalons, anoracs, bufandes o impermeables, entre altres objectes.

L’ens esportiu anunciava dimecres a través de les xarxes socials de la seva voluntat d’ajudar a la situació que s’està vivint al país eslau amb el que ells tenen més a la mà: roba esportiva. A aquest fet, animaven a la població que fes la seva donació.

Dijous comunicaven que tenien uns 900 productes i, aquesta tarda després de finalitzar el recompte aquesta xifra ha augmentat fins a les 1.350 unitats. Segons indiquen, en aquesta remesa es pot trobar una gran varietat de productes, que van des de dessuadores a samarretes o mantes.

Finalment, des de l’entitat donen les gràcies a tots aquells que hi ha contribuït i que han permès augmentar en 450 unitats el carregament final que es farà arribar a Ucraïna.

Comentaris

Trending