La Federació d'Esquí organitza la tercera taula rodona amb entrenadors

L'objectiu de les trobades és aprofundir en diversos aspectes de la formació dels joves esportistes

Els participants a la trobada de tècnics d'aquest dilluns a Ordino.
Els participants a la trobada de tècnics d'aquest dilluns a Ordino. FAE

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) està organitzant aquest any una sèrie de trobades amb entrenadors del clubs andorrans per aprofundir en diversos aspectes de la formació dels joves esquiadors del país. Avui dimarts ha tingut lloc la tercera cita: ‘Objectius tècnics per categories’.

La trobada s’ha celebrat al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO) i ha estat destinada a entrenadors de les categories U10, U12, U14, EEBE i equips nacionals de la FAE. Les ponències han anat a càrrec de Nicolàs Belcredi (entrenador de la FAE), que ha començat la primera part amb la presentació dels fonaments de competició M1, i Adrià Palencia (entrenador de l’Esquí Club Ordino Arcalís, ECOA, en categories U10 i U12), i Xavier Bellsolà (màxim responsable esportiu del grup Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE), que han conduit la segona part amb una taula rodona al voltant dels objectius tècnics per categories.

Entre les activitats que també s’han realitzat, tots els entrenadors de cada categoria han posat sobre la taula els objectius per cada categoria. Després, cada categoria ha posat els objectius que deuria tenir la categoria inferior, tot en una plantilla, per analitzar les expectatives dels entrenadors en categories superiors, per saber també els objectius consensuats que tenen els entrenadors. Tot plegat per saber com volen que els arriben els joves esquiadors, i com crear les sinèrgies entre categories i entrenadors.

Etiquetes

Comentaris

Trending