El mal inici en el play-off li costa el càrrec d'entrenador de l'Inter a Fede Bessone

Els escaldencs només han estat capaços de sumar un punt dels sis disputats amb un empat i una derrota

El fins ara entrenador de l'Inter Club Escaldes Fede Bessone.
El fins ara entrenador de l'Inter Club Escaldes Fede Bessone.

Canvi a la banqueta de l'Inter Club Escaldes abans d'acabar la temporada. Segons han informat des de l'entitat esportiva, Fede Bessone ja no és entrenador del club blau i negre després que els resultats de les últimes jornades no hagin acompanyat a l'equip amb un empatat i una derrota en els dos partits pel títol de lliga que han deixat la classificació molt ajustada.

L'Inter Club Escaldes i Fede Bessona han acordat finalitzar la seva relació contractual. Així ho ha anunciat l'entitat esportiva aquest matí a les portes de disputar la tercera jornada de play-off pel títol de lliga contra la Unió Esportiva Sant Julià, aquest diumenge a les quatre de la tarda. El motiu d'aquest relleu a la banqueta no és res més que "buscar un revulsiu" per capgirar la dinàmica de l'equip.

Després de finalitzar líder en la fase regular, el play-off pel títol de lliga se'ls hi està ennuegant i, en els dos partits disputats fins ara, només han estat capaços de sumar un punt dels sis disputats. A partir d’ara, el cos tècnic del primer equip serà encapçalat per Otger Canals, amb la col·laboració de Josep Manel Ayala i Gerardo Rubio.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending