L’FC Barcelona valora positivament la pretemporada a Encamp i confia a tornar l’any vinent

Des del comú de la parròquia s’ha recordat que les estades esportives d’equips professionals són una bona forma de posicionar el Principat com a destinació de turisme esportiu

La recepció de l'FC Barcelona per part de del comú d'Encamp
La recepció de l'FC Barcelona per part de del comú d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

L’FC Barcelona Baloncesto està en plena pretemporada a Encamp, on realitza els seus entrenaments i també va disputar el passat dimecres el seu primer partit amistòs -amb victòria- contra el BC MoraBanc Andorra al Complex Esportiu del Pas de la Casa. Avui, han estat rebuts per part de la cònsol major d’Encamp, Laura mas, i del  conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez.

El conseller ha agraït la confiança per realitzar la pretemporada a Encamp, i ha recordat que “les estades esportives d’equips professionals donen visibilitat i són una bona forma de posicionament en tant que destinació de turisme esportiu”.

Pierre Oriola, jugador de l’equip culer, Saras Jasikevicius, entrenador del Barça, i Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana han assistit a la roda de premsa. Oriola ha aprofitat per comentar que “aquesta estada ens permet treballar en un ambient diferent on tot és perfecte i amb totes les instal·lacions molt a prop”.

Per la seva part, el tècnic Saras Jasikevicius ha valorat també l’estada al Principat: “Vull donar-vos les gràcies per fer que siguem aquí, ens sentim molt còmodes. Estem passant una molt bona setmana i treballant de valent” i ha afegit que  “també és un moment, aquest d’Encamp, per estar junts a l’hotel, fer més família i conèixer-nos”.

Finalment, després de la roda de premsa amb els mitjans, s’ha procedit a l’intercanvi d’obsequis entre el Comú d’Encamp i el Barça i, posteriorment, tots els jugadors desplaçats, així com Saras Jasikevicius i Joan Bladé, s’han fet una foto de família amb la cònsol i el conseller a la plaça de Sant Miquel.

Etiquetes

Comentaris

Trending