La FAF obre el procés per escollir qui construirà el nou estadi a Encamp

L’entitat preveu poder elegir l’empresa responsable dels treballs i que aquests es posin en marxa a inicis de l’any vinent per un camp amb 2.000 espectadors

Representació de com serà la tribuna del futur estadi.
Representació de com serà la tribuna del futur estadi. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha engegat el procés que ha de servir per adjudicar les obres de construcció del nou estadi de futbol a Encamp. Es tracta del projecte més ambiciós de l’entitat pels pròxims anys i, un cop finalitzat el projecte executiu, ara toca tirar endavant els treballs. La instal·lació, cal recordar, s’ubicarà al Prat del Germà, ocupant els terrenys que antigament havia ocupat el càmping Internacional.

Al llarg d’aquesta setmana, les empreses interessades a presentar oferta per fer-se càrrec de la construcció de la futura instal·lació poden recollir la documentació necessària a les dependències de la mateixa FAF. A partir d’aquí, hauran d’estudiar-la i presentar la seva proposta. D’aquí a unes setmanes, s’espera haver pogut culminar el procés de selecció.

Així doncs, a inicis del 2022 ja es podrien iniciar els treballs de construcció a la parcel·la escollida, ubicada al Prat del Germà, al costat de l’inici de la carretera de Vila a Beixalís. De fet, en el futur també connectarà amb el futur nou parc del poble, el Bany de l’Ossa.

Segons es va explicar en el seu dia des de la FAF, en una primera fase, l’estadi tindria una capacitat de 2.000 espectadors, quatre torres d’il·luminació amb el mínim exigit per l’UEFA, quatre vestuaris i un terreny de joc de 105x68 metres. A banda, la voluntat és fer un edifici com a nova seu de la FAF, inclòs un auditori per actes. La durada prevista de les obres anirà entre 18 i 24 mesos. La intenció és destinar-hi la major part de la subvenció que ha de rebre l’entitat corresponent al programa ‘Hat Trick’ per aquests quatre anys, de 4,3 milions d’euros.

Comentaris

Trending