Estrella Damm esdevé patrocinador oficial de l'FC Andorra fins al 2022

L’empresa tindrà presència de marca al Camp d'Esports de Prada de Moles, organitzarà un torneig de futbol i atorgarà el ‘Trofeu Estrella’, entre altres iniciatives

El director de Patrocinis de Damm, Jofre Riera i el president del FC Andorra, Ferran Vilaseca
El director de Patrocinis de Damm, Jofre Riera i el president del FC Andorra, Ferran Vilaseca FC ANDORRA

Estrella Damm i el FC Andorra han anunciat l'acord de patrocini de la marca amb el Club fins el 2022. La cervesa fa més de 60 anys que col·labora amb el fútbol i amb aquest acord es situa com a patrocinador oficial de l'equip andorrà. A més, el contracte recull la presència de marca al Camp d'Esports de Prada de Moles, a Encamp.

Encara que a la samarreta de l'Andorra no sortirà el nom ni el logotip de l’empresa, es duran a terme un seguit d’accions per promocionar l’acord i donar visibilitat a la marca, com ara el ‘Trofeu Estrella’ pel millor jugador de la temporada o un torneig de futbol patrocinat per Estrella Damm, entre altres projectes que s’han de concretar.

La signatura es va oficialitzar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona amb la presència del director de Patrocinis de Damm, Jofre Riera; del president del FC Andorra, Ferran Vilaseca; del director general del FC Andorra, Jaume Nogués; de l’entrenador del FC Andorra, Nacho Castro, i dels jugadors del primer equip del FC Andorra, Rai Marchan i Martí Riverola.

Samarretes del FC Andorra amb el nou patrocinador
Samarretes del FC Andorra amb el nou patrocinador

 

Etiquetes

Comentaris

Trending