Els esquiadors nacionals es preparen físicament a Deux Alpes

Alguns esportistes també s’han hagut de desplaçar a cases oficials per recollir equipaments que utilitzaran de cara a la temporada vinent

Una imatge de l'estada a Deux Alpes
Una imatge de l'estada a Deux Alpes FAE

Els equips nacionals d’esquí Alpí han completat aquesta setmana una concentració de neu a Les Deux Alpes (França), en la qual han pogut esquiar cinc dies. Una estada que entrava en la planificació i que continuarà amb un segon bloc d’entrenaments físics a Andorra durant el mes d’agost.

Aquesta estada ha permès realitzar treballs de tècnica de base i per provar material nou. En aquest sentit, alguns esquiadors també han hagut de desplaçar-se a les cases Fischer i Head per testar i recollir equipaments per a la pròxima temporada.

A les Deux Alpes van viatjar els esquiadors Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella, Carla Mijares i Mimi Gutiérrez de la secció de tècnica, així com Kevin Courrieu i Matías Vargas de la secció de velocitat. A més, els van acompanyar els tècnics que van dirigir les sessions: Frederic Beauviel, Yago Antes, Nico Belcredi, Pol Ferrer, Ricard Ortega i Christophe Fivel. Les proves realitzades han estat de cronos de gegant i algun supergegant en el cas de l’equip de velocitat.

Quant a les pròximes setmanes, el treball se centrarà en un segon bloc físic que es realitzarà principalment a Andorra. Després, estan previstes sortides a Saas Fee, Stelvio i Bèlgica per buscar treball en neu a partir del 26 d’agost. Aquest dijous ha iniciat el viatge cap a Hintertux (Àustria) l’esquiadora Cande Moreno, que no es va desplaçar a Les Deux Alpes perquè les pistes no s’adaptaven al treball que devia fer.

Etiquetes

Comentaris

Trending