Els esquiadors alpins donen negatiu en el test de la Covid

Era el pas previ per a poder reprendre els entrenaments al Centre de Tecnificació d'Ordino

El grup d'esquí alpí de la federació per aquesta temporada.
El grup d'esquí alpí de la federació per aquesta temporada. FAE

Tots els esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) han donat negatiu en els tests de la Covid-19, pas previ per tornar als entrenaments. D’aquesta manera, es compleixen amb els protocols per poder fer ús de les instal·lacions del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTO) i així reprendre l'activitat aquest estiu.
entrenaments d’aquest estiu.

Els tests es van fer dilluns a la caserna de Bombers de Santa Coloma. El director d'alpí, Max Tissot ha explicat que "els tests eren per comprovar que no hi havia cap contagi. Alguns esquiadors han marxat fora d'Andorra, i altres no. Hem volgut assegurar-nos que no hi havia problemes abans de tornar als entrenaments".

Ara, tots els esquiadors s'han pogut reincorporar al seu grup d'entrenament abans de marxar a esquiar a final de mes. També han iniciat els entrenaments al gimnàs els esquiadors de fons. Aquesta temporada, Irineu Esteve i Carola Vila, ompetiran en Copa del Món ell i en Copa d’Europa ella, i  hi haurà el bloc de joves (EEBE), amb Ona Ferrando, Quim Grioche i la incorporació d’enguany de Gina del Rio.

Etiquetes

Comentaris

Trending