L’esgotament deixa Irineu Esteve fora del Top30 als 50 quilòmetres dels Mundials d’Oberstdorf

L’esquiador andorrà ha invertit 2h18.02,2 per fer el mig centenar de quilòmetres de què consistia la prova i ha finalitzat en la 35a posició

Irineu Esteve en plena cursa.
Irineu Esteve en plena cursa. nordic focus

El cansament acumulat de tantes curses pràcticament seguides han privat Irineu Esteve d’entrar entre els trenta primers en la cursa dels 50 quilòmetres masculins dels Campionats del Món d’esquí de fons que s’han celebrat a l’estació alemanya d’Oberstdorf (Alemanya). Esteve ha finalitzat la prova en la 35a posició.

L’esquiador andorrà ha invertit 2h18.02,2 per fer el mig centenar de quilòmetres de què consistia la prova,  a poc més de set minuts del guanyador, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que s’ha imposat amb 2h10.52,2. Esteve s’ha quedat a dos minuts de la 30ª posició, que avui ha estat per al suec Bjoern Sandstroem, amb 2h16.03,0.

El preparador d’Esteve, Joan Erola, ha afirmat que el seu deixeble “ha fet tot el que podia fer. Ja vam arribar una mica justos a l’última carrera, a aquesta també, però penso que l’hem pogut salvar molt decentment. Per poc ens hem quedat a prop del top30, però penso que amb la situació que tenia, està bastant bé. Ara a recuperar”. Irineu Esteve tanca els Campionats del Món amb la 35a posició als 50 quilòmetres, la 15a als 15 quilòmetes i la 21a a l’‘skiathlon’.

Etiquetes

Comentaris

Trending