Els equips nacionals d'esquí alpí tornen a la neu

Tant l’equip de velocitat com el de tècnica han viatjat a diferents jocs per preparar una temporada que estarà determinada per l’evolució de la crisi sanitària

Comentaris

Una imatge de la presentació de l'equip d'esquí alpí per a aquesta temporada.
Una imatge de la presentació de l'equip d'esquí alpí per a aquesta temporada. FAE

Després de setmanes de treball físic al Principat i també d’uns dies de descans, els esquiadors dels equips nacionals d’alpí han tornat a la neu. Ho ha fet en diferents llocs i en diferents dates, tots pensant en l’inici de la temporada que cada vegada és més a prop.

L’equip de velocitat femení, amb Cande Moreno, i el masculí, amb Matías Vargas i Kevin Courrieu han estat a Les Deux Alpes des del passat dia 20 d’agost fins aquest divendres. El grup té previst un descans de quatre dies i després un altre bloc de físic a França. Més tard, des del dia 1 de setembre fins al 7 tornaran als entrenaments a Saas Fee, i per últim tornar novament a la neu, del 15 al 23, en aquest cas a l’Stelvio per fer una estada de velocitat.

D’altra banda, els equips de tècnica també han trepitjat neu. L’equip femení, amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, són a l’Stelvio des del dia 27 i continuaran allà fins al 31. Més tard, tornaran al mateix lloc per una nova estada, del 6 a l’11 de setembre. Pel que fa a l’equip masculí, ha estat quatre dies a Peer (Bèlgica), a una pista indoor, i avui divendres viatgen direcció Stelvio, on estaran fins al 4 de setembre. Així mateix, Joan Verdú ha tornat a esquiar després de la lesió a la localitat italiana, on va arribar el dia 27 i tornarà amb els seus companys el dia 4.

Etiquetes

Comentaris

Trending