L’equip nacional de curses de muntanya encara el 2022 amb el repte de ser més internacional

Els germans Òscar i Marc Casal lideren un combinat de sis integrants en el qual en aquesta temporada s’hi suma Ariadna Fenés

Sis atletes integren l'equip de la FAM.
Sis atletes integren l'equip de la FAM. FAM

L’equip nacional de curses de muntanya encara el 2022 amb el repte de participar cada cop en més competicions internacionals i fer-hi un paper com més va més destacat. L’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme ha estat presentat aquest matí i el lidera els germans Òscar i Marc Casal, que formen part d’un combinat en el qual aquesta temporada s’hi suma Ariadna Fenés.

La nova temporada de la disciplina deixant enrere les complicacions i les restriccions en algunes curses derivades per la Covid-19 i podent, per tant, entrenar i competir en totes les destinacions previstes. L’equip d’enguany està format per un total de sis atletes: Òscar Casal, Marc Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sabrina Solana i Ariadna Fenés. Fabrizio Gravina segueix al capdavant de l’equip d’atletes amb nous objectius i fites a complir. Ariadna Fenés és la novetat destacada d’enguany que s’incorpora a l’Equip Nacional després d’haver demostrat el seu enorme potencial en la darrera temporada així com als Campionats del Món de SnowRunning celebrats el passat mes de febrer a Sierra Nevada.

El seleccionador nacional ha presentat el projecte esportiu d’enguany enfocat en tres objectius clau. El primer ítem d’àmbit competitiu a assolir per part de l’Equip Nacional és la participació en curses internacionals. I, en relació a aquest primer objectiu, el segon punt a complir per part dels sis atletes serà el de mantenir un nivell competitiu d’alt rendiment amb la possibilitat que tots ells puguin progressar constantment envers el seu estat físic i psicològic de principi de temporada. Finalment, el tercer objectiu clau serà el de treballar amb un equip juvenil estable i consolidar-lo. L’objectiu competitiu de participar en diferents curses d’àmbit internacional es farà realitat a través d’estar presents en circuit de Skyrunner World Series 2022 així com en els Campionats del Món 2022 (World Skyrunning Champs 2022).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending