“El més bonic d’aquesta competició és que qualsevol equip pot guanyar”

Tyson Pérez es mostra satisfet del partit realitzat contra el València tot i la derrota i lamenta els excessius tirs alliberats errats

https://youtu.be/bWYj2JO59X0

L’alapivot dominicà del MoraBanc Tyson Pérez es mostra satisfet del partit contra el València en la primera jornada del grup en la fase final de la Lliga Endesa tot i la derrota (74-90). Després d’haver vist tots els equips en competició, el jove interior considera que “el més bonic és que qualsevol equip pot guanyar a qualsevol altre”, i també és bonic que “el bàsquet hagi tornat després de tres mesos”.

Pérez ha fet una valoració aquest matí de l’enfrontament amb el València. “Estem contents amb el treball” dut a terme, malgrat que “ens van faltar rotacions” al tram final del matx. És obvi que les dues baixes dels ‘center’, Moussa Diagne i Dejan Musli, es deixen notar, tot i que Tunde “s’ha acoblat bé i ens pot ajudar força”. Tyson ha reconegut que tot i jugar dinou minuts contra els homes de Jaume Ponsarnau “no estic del tot bé” físicament parlant “però no em queixo” i intenta “aguantar el dolor”.

Abalde, un dels destacats del València, intenta escapar de la pressió de Jelinek.

Relacionat

El MoraBanc planta cara però es queda sense gasolina contra el València

Pérez ha reconegut que els errors en el tir exterior va ser tota una llosa contra el València. “És un dels nostres punts dèbils”, ha explicat l’alapivot, que va lamentar que “vam fallar molts tirs alliberats però hem de continuar tirant”. Aquest dissabte, contra l’Herbalife Gran Canària, “hem de continuar amb la mateixa dinàmica” perquè davant el València “hem fet un bon treball”. Totes les opcions de passar a semifinals hi són íntegres i, per tant, “hem d’anar partit a partit”.

Etiquetes

Comentaris

Trending