Edgar Montellà estrenarà el seu Silver Car en la 37ème Course de Côte de Font Romeu

Els calendaris d’Espanya i Catalunya, encara provisionals, mantenen la incertesa d’un 2020 marcat per la crisi sanitària

Comentaris

El pilot Edgar Montellà amb el seu cotxe
El pilot Edgar Montellà amb el seu cotxe ACA

Edgar Montellà començarà a competir al volant del Silver Car el mes de setembre a França, si no sorgeix cap inconvenient. Malgrat totes les anul·lacions de curses que s’han patit per culpa del coronavirus, el pilot d’SpeedCar vol demostrar que esta preparat per a afrontar amb garanties d’èxit el Campionat d’Espanya de Muntanya.

Així doncs, Montellà estrenarà el seu Silver Car en la 37ème Course de Côte de Font Romeu, els dies 1 i 2 d’Agost. Com de costum en les proves organitzades sobre la base dels reglaments francesos, a part de les habituals pujades d’entrenaments es disputaran dues pujades vàlides per a la classificació final i es deixarà oberta la possibilitat de fer una tercera pujada a criteri del director de la cursa. “Com cada any estarem en la prova del ASAC 66, una prova molt particular que compta amb un traçat de només 1,3 km però amb una organització excel·lent. No és vàlida per a cap dels campionats que seguim habitualment però et permet mantenir el protocol de competició”, ha explicat.

Les proves que segueixen amb possibilitats de realitzar-se són el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya

Des de mitjans de març, el degoteig d’anul·lacions de les carreres previstes en els calendaris inicials ha estat un maldecap per als equips. Ara mateix, les proves que segueixen amb possibilitats de realitzar-se són el Campionat d’Espanya (3/4-10, pujada a Ubrique i 14/15-11, pujada a Estepona Peñas Blancas), i el Campionat de Catalunya (19/20-9, pujada a Alcover, 17/18-10, pujada Ullastrell, 7/8-11 pujada Sant Feliu i 28/29-11, pujada a les Ventoses).

En aquest sentit, el pilot andorrà, que continua comptant enguany amb l'ajuda el Programa dels Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, ha comentat que “pels comentaris que rebem, tant d’organitzadors com de companys que viuen de manera més pròxima els diferents canvis, el futur no és massa encoratjador. Nosaltres intentarem seguir tots dos calendaris i treballar al màxim en la posada a punt del Silver Car.”

Etiquetes

Comentaris

Trending