Edgar Montellà es proclama guanyador a Alp

D’altra banda, Gerard de la Casa puja al segon esglaó del podi en turisme, només superat pel Porsche de Gaig

Edgar Montellà al podi.
Edgar Montellà al podi.

La 11à Licitada a Alp ha deixat molt bons resultats pels pilots andorrans amb una primera posició per a Edgar Montellà i una segona per a Gerard de la Casa, que cada vegada està més a prop de poder assolir una victòria.

Les altes temperatures van ser les protagonistes de la prova i els assistents en el 6,15 de recorregut. Una situació a la qual Montellà va saber-se adaptar a la perfecció i va ser l’únic pilot capaç de baixar dels 3 minuts i 10 segon, en una prova on va anar de menys a més. Els ajustaments mecànics li va permetre millorar cada vegada que pujava al cotxe i endur-se la victòria.

Per altra banda, Gerard de la Casa segueix progressant amb el seu Ford Fiesta. Tot i els problemes mecànics en l’accelerador en els entrenaments, en la cursa va funcionar a la perfecció i va poder aconseguir la meritòria segona posició. L’únic que ha lamentat el pilot ha estat “haver-se perdut les dues passades inicials per la part de dalt de la pujada”.

La pròxima prova, a Galícia, per tots dos pilots serà la de la 48à Pujada a Chantada, corresponent al Campionat d’Espanya de Resistència, que tindrà lloc el 23 i 24 de juliol amb l’objectiu de mantenir la dinàmica de bons resultats.

Etiquetes

Comentaris

Trending