Contracop de l’UE Sant Julià via xarxes socials

En un escrit en castellà primer i després traduít a català penjat a Facebook i Instagram, el club denuncia la “manca de solidaritat” dels estaments del futbol andorrà i que dos dels seus jugadors hagin demanat la baixa federativa per fitxar per altres equips

Comentaris

La samarreta del Sant Julià.
La samarreta del Sant Julià.

L’UE Sant Julià està a punt de caure pel precipici. Després de la del diumenge, una tercera incompareixença suposaria la seva expulsió de la Lliga Multisegur, en la qual actualment és cuer. Els seus responsables, però, lluny d’intentar buscar solucions, han passat a atacar. En un comunicat que han penjat a les seves xarxes socials, han apuntat contra gairebé tothom. Des dels mitjans que informen de la seva situació als estaments del futbol andorrà, als que acusen de “manca de solidaritat”. Asseguren també que dos jugadors han demanat la baixa a la FAF per poder fitxar per un altre club.

L’escrit estava escrit en castellà. En ell, es lamentava la “informació falsa” que “busca descaradament enfonsar l’UE Sant Julià” i “acabar amb la seva reputació”. En primer lloc, es denunciava “la manca de solidaritat, suport i ajuda per part dels estaments del futbol andorrà”.

L'equip escaldenc al camp de la Borda Mateu abans de suspendre el partit.

Relacionat

L’UE Sant Julià no pot jugar per manca d’efectius i queda prop del precipici

Posteriorment, s’explica que “un parell de jugadors mal assessorats” han demanat la baixa federativa a la FAF. L’objectiu seria poder fitxar per un altre club del país. S’aclareix, però, que la petició ha estat refusada per “il·legal”, ja que “constitueix un frau de llei”.

També afirmen no tenir cap constància que s’hagi presentat demandes judicials contra el club. Aquestes, però, hi són, com ha pogut constatar Altaveu, amb denúncies pels impagaments que ja han fet que molts futbolistes hagin optat per no jugar, fet que ha provocat, fins ara, dues incompareixences.

Més enllà dels atacs, en l’escrit també s’ha volgut agrair a la plantilla i al cos tècnic “el seu esforç i el compromís demostrat”. També assegura que “malgrat alguns ‘personajillos’” que “volen posar bastons a les rodes”, es “lluitarà” contra “vent i marees” i s’enfrontarà “de forma decidida contra l’adversitat, els obstacles o dificultats que se li presentin”.

Hi ha dubtes que l'UE Sant Julià pugui jugar aquest cap de setmana.

Relacionat

Treball també investiga les anomalies rere la contractació de futbolistes per part del Sant Julià

Ara bé, no diu com. No avança com preveu assegurar que diumenge vinent tingui prou efectius per disputar el partit corresponent de la Lliga Multisegur i, d’aquesta forma, evitar la tercera incompareixença que, reglament a la mà -tal com li va succeir a l’Ordino B-, suposaria la seva expulsió.

WhatsApp Image 2022 12 05 at 14.40.20
El comunicat 'Guadiana'

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending