L’UE Sant Julià no pot jugar per manca d’efectius i queda prop del precipici

A l’encontre amb l’Atlètic Escaldes únicament s’han presentat nou dels tretze jugadors que calen i en dos partits l’equip podria ser expulsat de la lliga

L'equip escaldenc al camp de la Borda Mateu abans de suspendre el partit.
L'equip escaldenc al camp de la Borda Mateu abans de suspendre el partit. @atletic_club_escaldes

La situació de l’UE Sant Julià està pendent d’un fil ben fi. Aquest diumenge havia de tenir lloc l’encontre de la Lliga Multisegur contra l’Atlètic Escaldes, però s’ha hagut d’anul·lar en el darrer minut. El motiu ha estat la manca d’efectius dels lauredians, que s’han presentat amb nou dels tretze jugadors que calen per poder dur endavant el partit. D’aquesta manera, la situació sols es pot sostenir durant dues jornades més abans de ser expulsats de la competició.

Amb únicament nou jugadors, l’encontre amb l’Atlètic Escaldes, líder de la competició, no s’ha pogut dur a terme. L’UE Sant Julià està vivint una situació econòmica més que complicada. És ben sabut que s’estan perdent jugadors perquè no se’ls abonen els sous i, precisament, per aquest motiu, tampoc no se’n troben de nous. L’equip lauredià es troba a prop del precipici. Si no es presenten els mínims futbolistes requerits en dos partits més, serà expulsat de la Lliga Multisegur. A més, la propera temporada passaria automàticament a la Lliga Unida, i no podria ascendir durant dos anys més.

La resta d’encontres s’han produït amb normalitat. L’Inter Club Escaldes  ha agafat el timó d’un encontre en el qual la Penya Encarnada ha quedat enrere. Durant el partit s’ha pogut veure tot, fins i tot una expulsió, la de Patricio Basterrechea. Un dels gols que s’ha pogut veure per part dels escaldencs ha quedat com a un dels millors de la jornada. Airdai ha assistit a Berlanga, que ha fet un control orientat i ha etzibat un xut potent que ha anat directe a l’escaire. El marcador final ha quedat en 8-0.

D’altra banda, l’UE Santa Coloma s’ha col·locat a dos punts del capdavant de la classificació gràcies a la victòria davant l’UE Engordany. Amb un 2-1, els colomencs han sumat tres punts que mantenen la pressió sobre el líder. Per últim en la jornada, l’FC Santa Coloma ha trencat la mala ratxa i ha guanyat l’FC Ordino amb un 1-0 que li ha fet sumar tres punts.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending