Confirmada la Copa del Món d’esquí de muntanya a Pal-Arinsal el gener del 2022

Tots els organismes intervinents en l’organització del Comapedrosa Andorra fan un balanç positiu de l’edició que ha finalitzat aquest dissabte

Sortida de la prova d'aquest dissabte.
Sortida de la prova d'aquest dissabte. MARTIN IMATGE

El manager general de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), Roberto Cavallo, ha confirmat aquest dissabte que Pal-Arinsal tornarà a tenir Copa del Món de l’especialitat el proper gener. Tots els organismes intervinents en l’organització del Comapedrosa Andorra han fet un balanç positiu de l’edició que ha finalitzat avui.

Cavallo ha estat el primer en reconèixer la bona feina feta per l’estació massanenca i tots els seus col·laboradors en l’organització de la prova, que s’ha celebrat en unes condicions gens evidents per culpa de la pandèmia que afecta el món sencer i, és clar, també Andorra. Durant la roda de premsa de balanç, la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, ha destacat la seva satisfacció i la importància pel poble d’Arinsal en tornar a acollir uns Campionats del Món. Ha destacat la feina realitzada per tots i s’ha mostrat molt satisfeta de saber que no hi ha hagut cap contagi durant l’esdeveniment.

El traçat s'ha hagut de modificar per les adverses condicions meteorològiques.

Relacionat

Neu, pluja i boira marquen la darrera prova de la Comapedrosa World Championships

El vicepresident de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), Josep Lluch, ha destacat que se sent molt satisfet d’haver realitzat un Campionats del Món en plena pandèmia sense oblidar-se de la gran absència d’en Jaume Esteve, “sense qui tot això no hauria estat possible”.  Per la seva banda, el director tècnic de cursa, Carlo Ferrari, ha fet un balanç molt positiu i se sent molt satisfet de la feina realitzada per part de tot l’equip organitzador, inclosos els voluntaris. Ha explicat que totes les proves s’han realitzat de manera exitosa malgrat que la Individual no es realitzes segons la planificació inicial.

09592021 03 06 Individual (Martin Imatge) MG 0821
Una forta boira ha marcat la prova individual d'aquest dissabte.

De la mateixa manera, el director general de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella, ha assenyalat que el binomi de l’estació amb la federació dóna com a resultat uns molt bons Campionats del Món. Ha destacat la importància dels protocols sanitaris i se sent satisfet de confirmar que no hi ha hagut cap contagi i que tots els participants i treballs han respectat les consignes sanitàries. Ha finalitzat la seva argumentació agraint el suport de tots els col·laboradors, cossos especials i sobretot la feina realitzada per tots els voluntaris i treballadors. Pal Arinsal i la Federació Andorrana de Muntanyisme, doncs, tornaran a ser escenari, si tot va com està previst, una nova edició de la Copa del Món Comapedrosa Andorra el proper mes de gener del 2022.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending