Neu, pluja i boira marquen la darrera prova de la Comapedrosa World Championships

Oriol Olm acabà desè en la cursa individual U18, el cansament porta Laia Sebastià al 24è lloc en la competició femenina i Gerber Martín és el millor sènior de l’equip nacional

Comentaris

El traçat s'ha hagut de modificar per les adverses condicions meteorològiques.
El traçat s'ha hagut de modificar per les adverses condicions meteorològiques. FAM

La neu, la boira i la pluja ha condicionat del tot la darrera prova de la Comapedrosa Andorra - World Championships disputada a l’estació de Pal-Arinsal. Les condicions meteorològiques han fet modificar el traçat de les competicions individuals, en què Oriol Olm acabà desè en la cursa individual U18, el cansament porta Laia Sebastià al 24è lloc en la competició femenina i Gerber Martín és el millor sènior de l’equip nacional.

El temps ha portat l’organització a decidir modificar tots els recorreguts de totes les categories, realitzant la cursa íntegrament per pista amb l’objectiu de poder-la disputar amb totes les garanties de seguretat possibles. Els corredors de la categoria sènior masculina han hagut de fer front a un traçat amb quatre pujades i quatre baixades i un desnivell posiJu de 1.580 metres, amb sortida i arribada al costat de l’edifici Comallemple. Les altres categories han hagut de completar un recorregut similar però amb menys desnivell acumulat.

WhatsApp Image 2021 03 06 at 16.21.39
Les condicions de visibilitat eren força justetes.

L’equip nacional andorrà ha estat representat per Oriol Olm, David Rogé, Max Palmitjavila i Lea Anción en categoria U18; Andrea Sinfreu en categoria U20; Laia Sebastià, Sergi Casabella, Gerber Martín, David Albós, David Pérez, Carles Serra i Adrià Bartumeu en categoria sènior.

Els primers a afrontar la darrera prova de la Comapedrosa Andorra - World Championships han estat els corredors de la categoria U18. Oriol Olm ha tornat a donar el seu màxim en una setmana molt exigent per a ell. Olm ha lluitat entre la 8a i la 10a plaça en totes les pujades i baixades i finalment, ha aconseguit una meritòria 10a posició marcant un temps final de 45’03”. David Rogé ha estat el segon jove andorrà en travessar la línia de meta, fent-ho en 22a plaça amb un temps de 49’58”. Max Palmitjavila ho ha fet just després, travessant la línia d’arribada en 23a posició amb un temps final de 51’27”.

En la mateixa categoria, Lea Anción ha realitzat un molt bon traçat, donant el seu màxim en tot moment i aconseguint una molt bona 12a plaça, marcant un temps final de 1h01’53”. En la categoria U20 femenina, Andrea Sinfreu ha tornat a demostrar que, malgrat estar més allunyada la competició, segueix mantenint un gran estat de forma. Sinfreu ha travessat la línia de meta en 8a posició final, completant la Individual Race en 1h11’52”.

WhatsApp Image 2021 03 06 at 16.22.55
Els esquiadors de l'equip nacional s'han donat suport en tot moment.

En la categoria sènior masculina, el primer a arribar ha estat Gerber Martín completant la prova en 27a posició en un temps total de 1h22’29”. El segon andorrà en travessar la línia de meta ha estat Xavier Areny en 29a posició i un temps final de 1h23’26”. Ambdós corredors s’han mostrat molt satisfets amb la prova individual disputada. David Albós ha estat el tercer corredor de l’equip nacional en completar la darrera prova de la Comapedrosa Andorra, travessant l’arc d’arribada en 31a plaça i un temps de 1h24’25”. Una posició després ha estat el torn de Sergi Casabella. El corredor sub23 ha finalitzat en 32a plaça i 8a en categoria U23 en un temps final de 1h25’22”. Carles Serra ha finalitzat el traçat en un temps d’1h27’31” en 37a posició. Dos minuts i mig després ha arribat David Pérez completant la prova en 1h30’04 i en 39a plaça. Finalment, Adrià Bartumeu ha travessat la línia de meta en 42a posició i un temps final de 1h32’47”.

En categoria femenina, Laia Sebastià ha realitzat una molt bona prova individual malgrat acumular el cansament de les altres dues proves que ha disputat aquesta setmana. Sebastià ha finalitzat en un temps total de 1h48’27 i en 24a plaça final.

Etiquetes

Comentaris

Trending