El comú d’Andorra la Vella incrementa un 5% l’import de les subvencions a les entitats esportives

Hi destinarà una partida de 457.150 euros amb l’objectiu de donar més impuls i suport a les associacions i clubs de la parròquia

Partit d'entrenament d'un club d'Andorra la Vella.
Partit d'entrenament d'un club d'Andorra la Vella. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Les entitats esportives poden sol·licitar al comú d'Andorra la Vella les subvencions per al curs 2023-2024 fins al 4 d’octubre. El volum dels ajuts s’ha vist incrementat aquest any en un 5%, amb una partida de 457.150 euros. La reunió informativa amb les entitats esportives se celebrarà aquest dimecres, a les 20 hores al Centre de Congressos, on es donaran a conèixer totes les novetats i es resoldrà qualsevol dubte que es tingui des de les associacions referents al procediment de sol·licitud.

El comú d’Andorra la Vella ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per al curs 2023-2024 (publicades aquest dimecres, 13 de setembre, al BOPA). Els ajuts, com és habitual, es destinen a les entitats que organitzen i promocionen activitats esportives a la parròquia amb una durada anyal o puntual i que incideixin en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, el suport a l’esport de competició, les xarxes associatives,les relacions ciutadanes mitjançant l’activitat física i esportiva i laintegració social per mitjà de l’esport.

La convocatòria s’obrirà aquest dijous, 14 de setembre, i les entitats podran sol·licitar les subvencions fins al 4 d’octubre. El comú d’Andorra la Vella destinarà una partida de 457.150 euros, quantitat que és un 5% respecte a l’any anterior i que s’ha anat incrementant progressivament amb l’objectiu de donar impuls i suport a les associacions esportives. Concretament, poden sol·licitar els ajuts els clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i les agrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Comunal d’Associacions i que duguin a terme l’activitat per la qual es demana la subvenció a i per a la parròquia.

Aquest dimecres, a les 20 h al Centre de Congressos, s’oferirà una reunió informativa per a les entitats interessades per tal d’exposar i explicar les bases de la nova convocatòria. S’espera que una trentena d’associacions puguin acudir per tal de traslladar les seves qüestions i dubtes sobre el funcionament dels ajuts.

Comentaris

Trending