El comú d’Escaldes manté l’aportació econòmica al MoraBanc tot i el descens

L’equip que entrenarà Natxo Lezkano jugarà un partit amistós de pretemporada al pavelló del Prat Gran i durant la temporada també s’hi farà la jornada benèfica i d’exhibició Champions per Unicef

Quim Dolsa i Gorka Aixàs escenificant l'acord.
Quim Dolsa i Gorka Aixàs escenificant l'acord. COMÚ D'ESCALDES

El comú d’Escaldes-Engordany continuarà fent la mateixa aportació econòmica (25.000 euros) que fins ara al MoraBanc tot i el descens de categoria del club de la Baixada del Molí. La relació entre institució comunal i entitat esportiva es manté igual que el curs anterior. I en aquest sentit, també es manté inalterable el fet que l’equip que entrenarà Natxo Lezkano jugarà un partit amistós de pretemporada al pavelló del Prat Gran i durant la temporada també s’hi farà la jornada benèfica i d’exhibició Champions per Unicef.

El comú escaldenc i el BC MoraBanc Andorra han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració encaminat a promocionar l’equip i la parròquia. L’acord preveu una aportació econòmica per part del comú i la seva durada es correspon amb la temporada esportiva 2022-2023, que comença l’1 de setembre i clourà el 30 de juny del 2023. Es tracta del mateix import que el comú d’Escaldes-Engordany va destinar al club la temporada passada, tot i que aquest cop a la Lliga LEB Or.

Per al president del club, Gorka Aixàs, ha agraït el suport de la corporació escaldenca afegint que “la vinculació entre les dues entitats està marcada des dels inicis de la història del club i que això segueixi sent així és tot un orgull per al BCA”. El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha destacat que “el BCA és un club que està integrat al país d’una manera molt especial i després de l’accident de la temporada passada crec que era important ajudar el club en aquest intent de tornar a la lliga ACB” i ha afegit que “per nosaltres també és un orgull que l’equip de capacitats especials porti el nom d’Escaldes-Engordany a la samarreta”.

El conveni estableix que el Comú d’Escaldes-Engordany patrocinarà l’equip de capacitats especials del club i que el pavelló del Prat Gran serà la seu dels partits d’aquest equip així com dels entrenaments. També s’hi recull que el primer equip del Bàsquet Club MoraBanc Andorra jugarà un partit amistós de pretemporada al Prat Gran d’Escaldes-Engordany en el marc del Trofeu Escaldes-Engordany.

Comentaris

Trending