Carlitos Aguareles Loan deixa la competició d’esquí freestyle

L’esportista vol realitzar una pel·lícula per explicar la seva història dins de la disciplina

Comentaris

Acte de comiat de l'esportista
Acte de comiat de l'esportista FAE

Carlitos Aguareles Loan ha pres la decisió de deixar l’esquí d’alta competició. El rider, que representava el freestyle andorrà en les competicions internacionals, ha decidit canviar el rumb impulsat pel desig d’obrir noves metes, però també obligat per les lesions que els darrers anys l’impedien evolucionar en la seva disciplina.

Carlitos ha explicat aquest dijous durant la roda de premsa a la seu de la FAE que ha pres la decisió al llarg de la temporada, en veure que “alguna cosa no estava anant bé del tot” i ha assegurat que les lesions han estat “difícils”. També ha volgut agrair la feina i dedicació dels entrenadors que ha tingut al llarg de la seva carrera esportiva i el suport de la federació, dels espònsors i de Govern.

Quant al seu palmarès, ha estat top 30 del rànquing mundial de Big Air, ha tingut dues victòries a Copa d’Europa, un segon lloc en Copa d’Europa i diversos tops 10. En Copa del Món ha aconseguit un 18è en Big Air, un 19è als Mundials de Sierra Nevada i un 21è i 23è lloc al circuit de la Copa del Món.

Ara, el rider té un projecte en ment: una pel·lícula per explicar la seva història dins del freestyle. Per la seva part, la FAE està treballant en una nova estructura per a la secció de freestyle amb esquí i snowboard, i que serà presentada en les pròximes setmanes.

Etiquetes

Comentaris

Trending