Canillo acull la Trail Races, prova puntuable per a la Copa d'Andorra

Neix amb l’objectiu d’esdevenir una cursa de referència al país així com ser un atractiu més per a descobrir els camins de muntanya que ofereix la parròquia

Comentaris

Les curses es disputaran aquest cap de setmana.
Les curses es disputaran aquest cap de setmana. CANILLO TRAIL RACES

Canillo acull aquest cap de setmana, es disputa a la parròquia de Canillo, una prova de nova creació organitzada per l’empresa 7sports i el Soldeu Esquí Club. La Canillo Trail Races neix amb l’objectiu d’esdevenir una cursa de referència al país així com ser un atractiu més per a descobrir els camins de muntanya que la parròquia canillenca ofereix. La primera edició arrenca amb un programa de proves variat i per a tots els públics i nivells.

Dissabte, es donarà el tret de sortida a les distàncies de marató amb 42 km i 2.700 metres de desnivell positiu, mitja marató amb 21 kilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu així com dues proves més curtes de 10 kilòmetres i una darrera cursa de 5 kilòmetres, creada per a infants d’entre 5 i 10 anys. Diumenge serà el torn de les dues darreres curses del cap de setmana, amb una prova de 25 kilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu i una darrera de 15 kilòmetres amb 850 metres de desnivell positiu.

 En total, sis proves disponibles que recorreran els indrets més emblemàtics de Canillo entre els quals destaquen els boscos de Riba Escorxada, El Forn, la Vall de Montaup, la Vall del Riu o Siscaró.

Els corredors tenen la possibilitat de realitzar una prova dissabte i una altra diumenge, participant així en una combinada de dos dies. Les opcions disponibles són les de realitzar l’anomenada Ultra 70k, disputant la marató dissabte i la cursa de 25 kilòmetres diumenge; la Gran Marató, completant la mitja marató dissabte i la distància llarga de diumenge (25k) i per finalitzar, la Trail on els corredors hauran de córrer la mitja marató dissabte i la distància curta diumenge (15k).

Les proves puntuables per a la MultisegurAssegurances Copa d’Andorra seran les distàncies de 42 kilòmetres i 21 kilòmetres.

Etiquetes

Comentaris

Trending