Caminal-Vinyes-Guillamet pugen al podi a les 4 hores de Lleida

Acaben al tercer lloc de la classe 2 i vuitè a la classificació absoluta en una cursa marcada pel fort vent

El Golf 2.0 de Caminals, Vinyes i Guillamet durant la cursa de Lleida.
El Golf 2.0 de Caminals, Vinyes i Guillamet durant la cursa de Lleida. Fotoesport

Melchor Caminal, Joan Vinyes i Quim Guillamet, al volant d'un VW Golf 2.0 han acabat en el tercer lloc de la classe 2 (8è lloc absolut) a les 4 hores de off-road de Lleida. L'equip Baporo Motosport va saber adaptar l’estratègia prevista al que succeïa en la pista i això els va fer mantenir una posició entre el top10, malgrat pilotar un vehicle de prestacions inferiors.

La cursa va estar condicionada pel vent i la victòria va ser per l'equip lleidatà Segura-Cànovas que va completar 167 voltes al circuit. També es va imposar en la classe 2. El podi de la categoria absoluta va estar ocupat per equips lleidatans amb  Guerrero-Trota-Bassas a la segona posició i. Segalàs-Blanco a la tercera.

La prova de resistència de terra de Lleida no tancarà la temporada 2020 per a Joan Vinyes.  Dissabte que ve (dia 12) disputarà un Ral·li Madrid molt particular que posarà el punt final al Campionat d'Espanya de terra. Ser la cloenda d’una temporada en la qual, gairebé tot ha estat atípic.