El #BalloonWorldCup ha tingut una audiència mitjana de 500 mil espectadors

La punta màxima ha estat de 630 mil a través de Twitch en un repte que ha superat totes les previsions d'Ibai Llanos i Gerard Piqué

El podi amb els guanyadors.
El podi amb els guanyadors. #BalloonWorldCup

El  #BalloonWorldCup que s'ha celebrat aquest dijous ha superat totes les previsions amb una audiència mitjana de 500.000 espectadors i una punta de 630.000, unes xifres que han superat les previsions dels seus organitzadors, Ibai Llanos i Gerard Piqué. Les dades s'han fet públiques aquest divendres. El representant andorrà, Ramon Cierco Palau va caure a la ronda de quarts de final.

El #Balloon World Cup -celebrada al Port Aventura- ha comptat amb la participació de 32 països i s'ha retransmès en directe a través del canal de Twitch d'Ibai Llanos. El torneig es basa en partits de dos minuts cadascun en el qual els jugadors han d'impedir que un globus toqui el terra mentre intenten posar-s'ho difícil al rival. A la final del campionat, el jugador del Perú s'ha imposat contra el d'Alemanya en un impressionant partit. La competició ha comptat amb un trio arbitral i un sistema de VAR anomenat l'Ull de Globus, en el qual es repeteixen les jugades polèmiques. 

Spieb i Cierco abraçats a l'àrbitre al terme del partit.

Relacionat

Alemanya deixa Andorra fora de les semifinals del #BalloonWorldCup

Precisament el representant alemany va derrotar Ramon Cierco. Unes 600 persones han seguit la competició des de les graderies del complex de Port Aventura.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending