Alemanya deixa Andorra fora de les semifinals del #BalloonWorldCup

Ramon Cierco ha estat un dels protagonistes de la ‘bogeria’ del duet mediàtic Ibai Llanos-Gerard Piqué però el potent Jan Spieb l’ha eliminat a quarts amb un sol punt

Spieb i Cierco abraçats a l'àrbitre al terme del partit.
Spieb i Cierco abraçats a l'àrbitre al terme del partit.

Per alguns, era la final anticipada. Però Ramon Cierco Palau, el representant d’Andorra a la #BallonWorldCup, la darrera ‘bogeria’ de l’’streamer’ Ibai Llanos i el futbolista Gerard Piqué, ha tingut la mala sort de topar amb l’alemany Jan Spieb a l’enfrontament de quarts de final. I per un sol punt, en un duel molt igualat, ha quedat fora de la semifinal d’un certamen inèdit disputat a Port Aventura.

Cierco ha estat un dels protagonistes del campionat, retransmès en directe pel canal de Twitch de Llanos i amb més de 600.000 connexions en molts moments. El representant andorrà ha disputat un dels millors partits de setzens de final. Ha remuntat un marcador clarament en contra davant el francès Pol Jorquera i ha acabat guanyat per 6-5 gràcies a un globus d’or.

El logotip oficial del torneig.

Relacionat

Andorra, present en la darrera ‘bogeria’ de Piqué i Ibai Llanos

Si en els dos minuts de temps reglamentaris es tracta d’anar donant cops de mà a un globus inflat i mantenir-lo a certa distància de terra sempre direccionant l’inflable cap amunt, en el temps extra el globus es pot tocar amb qualsevol part del cos excepte amb la mà. A vuitens de final, a Cierco no li ha calgut globus d’or ni res que se li hagués assemblat. Tot i l’imponent físic del guineà equatorial Matias Boho, Ramon Cierco ha dominat de principi a final. I ha passat a quarts de final amb un contundent 6-1. I l’únic punt de Boho ha estat com el gol de l’honor.

El matx de quarts ha estat igualadíssim. Només cal veure que, al punt de mitjanit, se l’ha adjudicat Spieb per un sol punt. I encara perquè Cierco no ha aconseguit enlairar degudament l’inflable. Tot i els bons cops donats pel jove jugador andorrà, l’alemany ha tingut resposta per a tots i d’aquesta manera s’han estroncat les esperances de Cierco d’anar més enllà. Amb tot, gran experiència i un dels preferits dels assistents al recinte de joc.

Etiquetes

Comentaris

Trending