Àxel Esteve, 8è al segon eslàlom FIS de Sarntal

A la mateixa competició Àlex Rius ha estat 11è i, d’altra banda, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han disputat el gegant de Font Romeu, a França, on han aconseguit una bona base de punts

Àlex Rius durant una competició.
Àlex Rius durant una competició.

Aquest dimarts s’ha disputat el segon eslàlom de Sarntal, on han estat presents Àxel Esteve i Àlex Rius. Els andorrans han aconseguit assolir una vuitena i una onzena posició, respectivament. D’altra banda, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han disputat el gegant de Font Romeu, a França, aconseguint una bona base de punts.

Esteve ha estat 8è amb 1.39.78, a 1.25 del guanyador, l’austríac Simon Rueland, que ha guanyat amb 1.38.53. L’andorrà ha estat molt regular en les dues mànegues, marcant el 10è temps a la primera mànega, i l’11è a la segona, per ser finalment 8è al final de la cursa.

Per la seva part, Àlex Rius ha estat 11è amb 1.40.41,, a 1.88 del vencedor. L’andorrà ha perdut més temps a la primera, però a la segona ha acabat fent una baixada més ràpida, amb 0.38 i fent el 9è temps de la mànega, que finalment l’ha deixat en l’11ª plaça a 1.88.

Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han disputat aquest dimarts el segon gegant FIS de Font Romeu, on han demostrat una bona adaptació, acostant-se als seus punts, en el cas de Gabriel, i millorant els actuals, en el Cas de Cornella. El primer ha estat 6è amb 1.45.32, a 0.39 del vencedor, el francès Emile Baur, que s’ha imposat amb 1.44.93. A més, l’andorrà ha acabat a només 0.21 del podi. Gabriel ha marcat uns primers punts molt a prop dels seus actuals 34.22, amb 37.50, la qual cosa és una bona primera nota per assolir un primer pas per aconseguir rebaixar punts en aquest període de gegant.

Cornella, per la seva part, ha estat 21è amb 1.46.34, a 1.41 del guanyador i amb una cursa que, segons indiquen les previsions, marcarà menys dels actuals 50.47 punts FIS, al voltant dels 47 punts, la qual cosa el posa en bona situació per aconseguir en pròximes carreres una nova reducció per completar la rebaixa de punts.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending