Autocrítica tricolor pensant ja en l’oportunitat de refer-se de la derrota davant el Cornellà

El migcampista de l’FC Andorra Rai Marchán admet que, tot i merèixer un millor resultat, l’equip no va estar fi i ha de treballar certs aspectes de cara al duel al camp de l’Olot

Rai Marchán, en una acció del partit entre l'FC Andorra i el Cornellà.
Rai Marchán, en una acció del partit entre l'FC Andorra i el Cornellà. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra ha apostat per fer autocrítica després de la decepció que ha suposat la derrota davant el Cornellà. Ha estat la primera desfeta de la temporada a Prada de Moles i, a més, ha evitat que l’equip es posi líder del subgrup 3A de Segona B. El migcampista Rai Marchán reconeix que, malgrat haver “fet mèrits per treure un resultat més positiu”, toca “pensar què més podem fer” per evitar que es torni a repetir la història. El costat bo? Que en quatre dies hi ha una oportunitat, a Olot, de refer-se de l’ensopegada.

“Hem de fer una anàlisi amb el cap fred de què ha passat”, ha comentat el jugador tricolor, tot i tenir clar que “l’equip ha donat la cara i ha merescut un millor resultat”. El problema principal, al seu entendre, ha estat que “a les àrees ells han estat més efectius i això acaba sent determinant”.

Marchán remarca que, durant bona part del partit, “hem tingut el control”. En canvi, lamenta, “això no s’ha traduït en moltes oportunitats”, tot i “tenir més que el rival”. Així, el migcampista ha acceptat que “això no ha estat suficient” i, per tant, cal millorar. “Hem de pensar què podem fer a les dues àrees, perquè també hem encaixat dos gols”, ha comentat.

La bona notícia és que en tot just quatre dies, diumenge, arriba l’oportunitat de refer-se, amb la visita al camp de l’Olot, actual cuer del grup. “És el moment determinant de la temporada perquè ja s’acaba la primera lliga. L’objectiu el tenim molt clar”, ha indicat. Al seu entendre, “jugar en pocs dies és una alegria perquè ens permet ja pensar en aquest nou partit i podem oblidar el que ha passat”.

Comentaris

Trending