L’atletisme treu foc pels queixals perquè el Mountain Music els ha deixat sense lloc on entrenar

Les obres de muntatge de l’escenari del festival han deixat inutilitzat tot el Joan Samarra, fins i tot carrils dels quals, inicialment, se’ls va dir que en podrien disposar i es tem que la situació s’allargui fins a mitjans de març

Les pistes d'atletisme estan inutilitzades.
Les pistes d'atletisme estan inutilitzades.

El món de l’atletisme treu foc pels queixals. El motiu? L’ocupació de l’Estadi Comunal Joan Samarra per l’Andorra Mountain Music, que ha de començar el dissabte. Inicialment, se’ls havia assegurat que durant el temps que el certamen musical es fes a les instal·lacions, fins a mitjans de març, podrien utilitzar algunes pistes. A l’hora de la veritat, però, no ha estat així. Des que va començar el muntatge de l’escenari, el tartan està completament inutilitzat.

Tant atletes federats com aficionats han mostrat una profunda indignació per la situació. Per un costat, pel fet que no s’està complint el que se’ls havia promès: disposar d’un mínim de tres carrils. Així els havia assegurat el comú, propietari de la instal·lació fa uns dies. A l’hora de la veritat, la realitat és ben diferent. Des que es va iniciar el muntatge de l’escenari que ha d’acollir els concerts, la pista està totalment inhabilitada.

Per altra banda, es tem que la situació no sigui temporal. Al contrari, la sensació que es té és que s’allargarà durant les pròximes setmanes. És a dir, fins que acabi un Andorra Mountain Music que ha de viure dissabte el tret de sortida amb el concert de Martin Garrix, pel qual, segons fonts d’Andorra Turisme, ja s’han venut el 80% de les 4.000 entrades disponibles. Això suposaria arribar amb aquesta situació fins a mitjans de març.

274026479 168395762191896 1872462211190353905 n

“Ens van dir que ens cedirien uns carrils per als socis”, ha apuntat un dels usuaris consultats per Altaveu. En canvi, “ara els que ens van dir són propietat de fustes, tràilers, toros i, fins i tot, claus de ferro”. A més, es lamenta que “ens diuen que no tenim prohibit entrenar”. Clar que, fer-ho en aquestes circumstàncies, no seria massa aconsellable. A més, la sensació és que va per llarg. “Ni el director sap quan acabarà tot; és cosa del comú i, per ara, no fan res per resoldre el problema”, apunta.

Fonts del món de l’atletisme han posat en relleu que, si pels usuaris més amateurs, l’ocupació del Comunal ja és empipadora, per als atletes que realment entrenen pensant en competicions, com les que estan previstes per les pròximes setmanes, el problema és molt greu. “Qui corre aquestes curses no pot anar sempre al carrer; necessita el camp i, ara, no el tenen”, han apuntat, tot deixant clar que hi ha una “indignació general”.

273918251 533490714577261 6420964957849955426 n

Comentaris (9)

Trending