L’Atlètic Club Escaldes cau per la mínima contra el Partizani (0-1)

El vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances, amb moltes cares noves, no ha pogut amb el conjunt albanès que hauria pogut marxar amb un resultat més ampli

El gol del Partizani

L’Atlètic Club Escaldes ha caigut per la mínima en l’anada del partit de la segona ronda prèvia de la Conference League contra el Partizani Albanès (0-1), en un partit on ha presentat força cares noves respecte al partit de la Champions després de la marxa del tècnic Fede Bessone, i jugadors de pes com Casadesús o Riverola. Els de Dani Luque han aguantat la primera meitat i haurien pogut acabar amb una derrota més àmplia.

Els primers minuts del partit han estat de tempteig amb un Atlètic Escaldes que ha estat dirigit per Dani Luque des de la banqueta després de Fede Bessone deixés de ser el tècnic que els va dur a conquistar la primera Lliga Multisegur Assegurances. Al minut set, Morales penjava una pilota que Rodrigo Piloto no aconseguia rematar. Els escaldencs estaven ben posicionats en defensa per evitar que el Partizani creés ocasions clares.

Els albanesos han disposat d’una bona ocasió al minut 20 amb un xut de Mehmedi que ha marxat a fora per ben poc. L’Atlètic ho intentava i Agüero tirava a les mans del porter. En els instants finals del primer temps, els albanesos han tingut més el control i han començat a tenir ocasions clares, tot i això, al descans el marcador era de 0-0.

A la represa, el Partizani ha continuat amb el mateix guió i al cap de set minuts ha arribat el 0-1 després d’un error greu del porter Saúl Gracia que no ha sabut treure la pilota davant del davanter Christian Mba, que li ha robat l’esfèrica i ha acabat marcant.

Els jugadors de Dani Luque seguien se crear excessiu perill a la porteria contrària i els albanesos se sentien còmodes amb el resultat. Da Silva ha tingut a les seves botes el 0-2. S’ha quedat sol dins l’àrea, però la seva rematada no ha entrat per poc. En temps afegit, Gracia ha salvat el seu equip d’encaixar el segon. Dos jugadors a l’interior de l’àrea no han estat capaços d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

Derrota per la mínima i l’Atlètic Escaldes haurà de remar força si vol classificar-se per disputar la tercera ronda. El partit de tornada serà dimarts de la setmana vinent a les 20.45 hores. Abans, però han de jugar el partit d’anada els altres dos representants andorrans. L’Inter Club d’Escaldes rebrà a l’Estadi Comunal Joan samarra l’Hibernian escocès (17 hores), mentre que l’FC Santa Coloma es veurà les cares amb el Sutjeska montenegrí a domicili (21 hores).