Andorra, setena al Trial de les Nacions

L’equip format per Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel remunten en la segona volta i tanquen la participació amb una puntuació de 40, lluny del podi, però sí que millorant el desè lloc de la darrera edició a Monza

Un moment de la participació andorrana al Trial.
Un moment de la participació andorrana al Trial.

Andorra ha acabat en setena posició en el Trial de les Nacions que s’ha disputat al llarg del cap de setmana a la localitat francesa d’Auron. L’equip del Principat, format per Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel ha aconseguit millorar el paper de la darrera edició, a Monza, quan es va ocupar la desena plaça. La prova se l’ha emportat el Japó.

Vall, Lestang i Gabriel han culminat tots els recorreguts dels dos dies amb un total de 40 penalitzacions, després d’un primer tram de diumenge més desencertat i segon amb menys errors. Han quedat, però, lluny del podi, que ha tancat la República Txeca amb 25.

A un altre nivell han estat tant el Japó, amb tan sols una penalització com Alemanya, segon del torneig amb 7. Tot i això, la setena posició suposa millorar la desena posició assolida en l’edició disputada l’any passat a Monza (Itàlia).

El pilot Jan Gabriel ha volgut destacar que “representar a un país és una gran responsabilitat, però a l'hora és també un gran orgull, i et dona una motivació addicional per donar el màxim”. Al seu entendre, això és “el que ens ha permès fer una gran segona volta per poder remuntaren la classificació” Per això, “marxem amb molt bones sensacions i amb ganes de seguir treballant”.

Etiquetes

Comentaris

Trending