Andorra ja està a l'Índia per per disputar les Olimpíades d'Escacs

L'equip masculí inicia la competició sent el 58è millor equip dels 188 participants, mentre que les noies s'estenen amb la posició 102 dels 162 equips

La delegació andorrana a la seva arribada a l'Índia.
La delegació andorrana a la seva arribada a l'Índia.

La selecció femenina i masculina ja es troba a l'Índia on, a partir de demà, es disputen les 44es Olimpíades d'Escacs. L'equip masculí parteix en la 58a posició d'un total de 188 participants, mentre que les noies, que participen per primera vegada en un esdeveniment d'aquestes característiques, ho fan en la posició 102 de 162 equips.

La selecció andorrana d'escacs ja és a Chennai (Índia) per disputar les 44es Olimpíades, que se celebraran del 28 de juliol al 10 d'agost al Poonjeri Village, a la ciutat de Mamallapuram, segons ha informat la federació en un comunicat. L'equip masculí i femení, acompanyats dels dos capitans i del president de la Federació d'escacs de les Valls d'Andorra, Francesc Rechi, han estat rebuts amb una ornamentació tradicional i han assistit a la cerimònia d'obertura.

Demà es celebrarà la reunió de capitans i la primera ronda es disputarà a les 15 hores. En aquest sentit, l'ens federatiu recorda que l'equip masculí, que parteix 58a d'un total de 188 participants, està capitanejat per Martí Martínez i format pel Gran Mestre Lance Henderson (2490 FIDE), el Mestre Internacional Jordi Fluvià (2451 FIDE), el Gran Mestre Òscar de la Riva (2424 FIDE), i els Candidats a Mestre i joves germans Josep Maria Ribera (2228 FIDE) i Serni Ribera (2203 FIDE).

D’altra banda, és la primera vegada que l’equip femení participa en una Olimpíada d’escacs i parteix en la posició 102 de 162 participants. En aquesta ocasió està capitanejat pel Mestre FIDE Raül Garcia i format per les jugadores Andrea Henderson (1962 FIDE), Ariadna de la Riva (1649 FIDE), Sílvia Real, Maria Galera (1464 FIDE) i Jana de la Riva (1167 FIDE).

Etiquetes

Comentaris

Trending