“He constatat la forta olor a orina”

Aquest dimarts s’haurien d’iniciar les obres per reparar l’avaria que ha deixat sense subministrament d’aigua des de fa prop d’un mes les dependències policials de la frontera hispano-andorrana

La zona on s'haurà d'actuar senyalitzada amb tanques.
La zona on s'haurà d'actuar senyalitzada amb tanques. Toni Solanelles

Ni en cas d’urgència no es poden usar els lavabos de les dependències policials de la frontera del riu Runer. Tampoc el servei públic que hi ha a l’exterior i que no només serveix als funcionaris fer les seves necessitats. També a alguns transportistes o viatgers que en cas de necessitat s’aturen a la zona. Aquest dimarts s’haurien d’iniciar les obres per reparar l’avaria que ha deixat sense subministrament d’aigua des de fa prop d’un mes les esmentades instal·lacions. Són unes obres més complexes del que inicialment podia semblar.

Tècnics del ministeri d’Interior, el responsable de manteniment de la policia i operaris del COEX van estar analitzant la situació dijous a primera hora del matí després que l’Altaveu es fes ressò dels problemes amb l’aigua -també amb la calefacció al Pas de la Casa- que pateixen els policies al punt fronterer hispano-andorrà. S’ha de fer una rasa a la part posterior de l’equipament per poder solucionar la falla. De fet, des de divendres va quedar senyalitzat amb tanques l’espai sobre el qual s’ha d’actuar.

Els agents es queixen que no poden anar ni al lavabo.

Relacionat

Els policies de fronteres esclaten contra la direcció: no tenen aigua a l’edifici del riu Runer

Mentre durin les obres, els comandaments policials ja han deixat clar als agents que hauran de traslladar-se a les dependències adjacents de la Duana per fer les necessitats que s’escaigui. I que ni en en cas d’extrema urgència no es pot usar el lavabo policial. Just els darrers dies algun comandament policial hauria acudit a les instal·lacions i hauria constatat la fortor que desprenien.

Avís per correu intern.
Avís per correu intern.

El responsable policial ha arribat a fer un comunicat intern queixant-se de la situació. “He constatat la forta olor a orina, que algú hauria orinat sabent que no tenim aigua”. Per tant, ni en cas d’urgència no es poden usar les instal·lacions. “L’alternativa mentre s’efectuïn els treballs pertinents existeix desplaçant-vos a la Duana”.

Comentaris (3)

Trending