El Consell Superior manté que un cop superat el distanciament per la Covid tindrà espai sense obres

La cúpula judicial assegura que les noves incorporacions ocuparan “espais ja previstos” i als quals s’hi ha ubicat durant la pandèmia personal que no hi havia d’anar

Una imatge de l'interior de la Seu de la Justícia.
Una imatge de l'interior de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

El Consell Superior de la Justícia ha descartat finalment dur a terme obres a la seu judicial. El replegament dels efectius, que durant l’epicentre de la pandèmia han estat ocupant espais inicialment lliures, permetran la ubicació de les noves incorporacions, que ara en moltes ocasions estan treballant en sales provisionals o no adequades a les seves funcions.

El president de la cúpula judicial, Enric Casadevall, ha afirmat que “pel tema de la Covid havíem repartit el personal pels espais ja previstos pel creixement. Un cop altra vegada tothom al seu lloc es poden utilitzar els espais previstos per a les noves incorporacions” i d’aquesta manera no caldrà fer obres i adequar “les mitges plantes que queden lliures per al futur”.

Una imatge exterior de la Seu de la Justícia.

Relacionat

La Seu de la Justícia va camí de tornar a estar d’obres menys d’un any després d’entrar en servei

Els treballs d’ampliació de la Seu de la Justícia avançats per l’Altaveu i que havien provocat algun estira-i-arronsa entre sectors de l’administració perquè és plantegessin tan aviat, menys d’un any abans de la posada en marxa de les noves instal·lacions, podran esperar. I els esforços se centren en els recursos humans per tal de mirar de desencallar el col·lapse que pateix el sistema judicial.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.