Encamp i el Pas de la Casa potenciaran el comerç de proximitat

El Comú dóna el tret de sortida a un pla per dinamitzar la parròquia amb un model econòmic competitiu i línies d’actuació concretes

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres; el conseller de L'A I, Jordi Troguet, i el conseller del PS I, Joan Sans
El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres; el conseller de L'A I, Jordi Troguet, i el conseller del PS I, Joan Sans
Els membres del consell del Comú d’Encamp s’han reunit aquest dijous al matí per signar el Pla Director de Dinamització Econòmica d’Encamp i el Pas de la Casa, aquest compta amb el desenvolupament de 33 mesures i 79 accions. Entre aquestes hi ha l’aposta perquè a la parròquia es potenciï el comerç de proximitat i de serveis en un entorn acollidor. Els consellers L’A Independents, Jordi Troguet, i el del PS Independents, Joan Sans, també s’han sumat al pla satisfets pel projecte per millorar la parròquia.

En el cas d’Encamp es vol que es deixi de tenir la idea que és una ciutat dormitori i que és consolidi com una localitat de turisme d'esports i familiar. Al Pas de la Casa, segons fonts recollides per l’agència ANA es vol jugar amb la “paraula alçada” i esdevenir una localitat residencial. Per fer-ho el cònsol major del Comú d’Encamp ha explicat que s’iniciarà una campanya de comunicació que inclourà aquesta 'marca alçada'.

En línies generals, els principals pactes que estableix aquest pla de dinamització són: garantir el procés d’implantació de les mesures, la creació d’un comitè executiu amb la representació de tots els grups polítics, la determinació de les mesures i accions que es prioritzaran a l’hora de determinar el seu desenvolupament, el compromís de donar informació periòdica envers a tots els ciutadans d’Encamp i el Pas de la Casa, promoure la implicació dels diferents agents econòmics i socials i la voluntat si en un futur apareix una nova força política seria integrada dins del comitè executiu.

D’altra banda, tal com explica ANA, el cònsol major ha aprofitat el consell per confirmar que la remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitternad s’iniciaran la setmana vinent i que s’informarà als ciutadans per si hi ha afectacions en el trànsit.

Comentaris (1)

Trending