En cinc dies es podrien començar a reocupar alguns dels pisos afectats per l’incendi de Sant Julià

Pèrits d’almenys d’una de les companyies amb assegurats a l’immoble revisen l’impacte del foc entre els dubtes de si disposa de cobertura l’habitatge on s’hauria iniciat el sinistre

Imatge d'un dels pisos de la segona planta, que són els que han resultat més afectats.
Imatge d'un dels pisos de la segona planta, que són els que han resultat més afectats.
Els primers inquilins que podran tornar a casa, en l’immoble de Sant Julià afectat per un incendi dilluns a primera hora de la tarda, ho podran fer probablement durant el cap de setmana o poc més enllà. Les tres plantes centrals de l’edifici, que té entrades i sortides tant pel carrer de Lòria com pel Carvajal de Hue, trigaran molt més a poder ser reocupades. Mentre els veïns del bloc miren de reorganitzar-se, pèrits d’almenys una companyia asseguradora amb pòlisses a l’immoble han començat a analitzar l’impacte del sinistre entre els dubtes de si té cobertura l’habitatge on aparentment s’hauria iniciat el foc.

La primera planta i l’àtic són les menys afectades per les flames. De fet, el foc no hi hauria fet acte de presència i una vegada es canviïn les portes o els panys i es netegin a fons les estances els habitatges -n’hi ha dos per planta- podran tornar a ser ocupats. El ministre portaveu, Eric Jover, ha situat aquest dimecres en entre quatre i cinc els dies que podrien passar abans no retornin a casa els primers inquilins. Això sí, no podran disposar de calefacció, almenys, atès que els conductes que passaven per un dels dos celoberts que hi ha l’edifici van quedar molt malmesos, com l’esmentada obertura.

La segona i la tercera planta, més un dels dos habitatges de la quarta, haurien resultat molt afectats tant pel foc com sobretot pel fum i passaran dies abans no puguin tornar a ser utilitzats. De fet, hauria estat en el pis segon primera on s’hauria originat el foc que va afectar de manera distinta el conjunt de l’immoble, que fa aproximadament un any havia canviat de propietat. Les causes de l’origen de l’incendi de moment no han transcendit. Sí que sembla que en l’habitacle on s’hauria pres el foc hi havia acumulada força brossa.

 

-

Relacionat

La majoria dels veïns de l'edifici afectat per l'incendi trigaran a tornar-hi
L'edifici de Sant Julià de Lòria on hi va haver l'incendi dilluns.

Relacionat

Quan podrem tornar a casa?
-

Relacionat

Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis passaran la nit fora de casa
-

Relacionat

Cinc intoxicats i tot l'edifici desallotjat per l'incendi en un pis de Sant Julià que els bombers ja han controlat

Comentaris

Trending