La majoria dels veïns de l'edifici afectat per l'incendi trigaran a tornar-hi

La previsió és que els inquilins dels dos primers i dels dos cinquens puguin tornar aviat però és més complicat pels dels segons, tercers i quarts ja que els habitatges han quedat molt malmesos

-
-
Els veïns de l'edifici on es va produir un incendi a Sant Julià de Lòria passaran la seva segona nit fora del seu domicili. La previsió és que els inquilins dels dos primers i dels dos cinquens puguin tornar aviat però és més complicat pels dels segons, tercers i quarts ja que els pisos han quedat molt malmesos. Aquest dimarts han pogut entrar per recollir algunes pertinences. 

En una reunió entre bombers, policia i el departament d'Indústria del Govern s'ha decidit que les primeres accions seran fer una neteja a fons i portar un serraller perquè torni a posar les portes que es van haver d'esbotzar per comprovar si hi havia algú als pisos. També s'instal·larà una bastida que servirà per refer la façana i les persianes i finestres que estan trencades, i es subministrarà electricitat a l'escala.

Els veïns s'han pogut albergar en habitatges de familiars o en hotels que els han facilitat des del comú i des del Govern. L'edifici s'ha tornat a tancar i a precintar. L'incendi va tenir lloc el dilluns a primera hora de la tarda i hi va haver cinc persones que van ser ateses per inhalació de fum.

L'edifici de Sant Julià de Lòria on hi va haver l'incendi dilluns.

Relacionat

Quan podrem tornar a casa?
-

Relacionat

Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis passaran la nit fora de casa
-

Relacionat

Cinc intoxicats i tot l'edifici desallotjat per l'incendi en un pis de Sant Julià que els bombers ja han controlat

Comentaris

Trending