La majoria dels veïns de l'edifici afectat per l'incendi trigaran a tornar-hi

La previsió és que els inquilins dels dos primers i dels dos cinquens puguin tornar aviat però és més complicat pels dels segons, tercers i quarts ja que els habitatges han quedat molt malmesos

-
-
Els veïns de l'edifici on es va produir un incendi a Sant Julià de Lòria passaran la seva segona nit fora del seu domicili. La previsió és que els inquilins dels dos primers i dels dos cinquens puguin tornar aviat però és més complicat pels dels segons, tercers i quarts ja que els pisos han quedat molt malmesos. Aquest dimarts han pogut entrar per recollir algunes pertinences. 

En una reunió entre bombers, policia i el departament d'Indústria del Govern s'ha decidit que les primeres accions seran fer una neteja a fons i portar un serraller perquè torni a posar les portes que es van haver d'esbotzar per comprovar si hi havia algú als pisos. També s'instal·larà una bastida que servirà per refer la façana i les persianes i finestres que estan trencades, i es subministrarà electricitat a l'escala.

Els veïns s'han pogut albergar en habitatges de familiars o en hotels que els han facilitat des del comú i des del Govern. L'edifici s'ha tornat a tancar i a precintar. L'incendi va tenir lloc el dilluns a primera hora de la tarda i hi va haver cinc persones que van ser ateses per inhalació de fum.

L'edifici de Sant Julià de Lòria on hi va haver l'incendi dilluns.

Relacionat

Quan podrem tornar a casa?
-

Relacionat

Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis passaran la nit fora de casa
-

Relacionat

Cinc intoxicats i tot l'edifici desallotjat per l'incendi en un pis de Sant Julià que els bombers ja han controlat

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.