Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis passaran la nit fora de casa

Els quatre ferits que han estat atesos a l'hospital ja han estat donats d'alta

-
-
Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis aquest dilluns a la tarda passaran la nit fora de casa. Tots s'allotjaran en pisos de familiars i amics menys un matrimoni que ho farà en un hotel. D'altra banda, els quatre ferits que han estat atesos a l'hospital per inhalació de fum, ja han estat donats d'alta.

Hi ha hagut cinc ferits, però un ha pogut ser atès en una ambulància i no ha calgut traslladar-lo a l'hospital. L'incendi s'ha iniciat a les tres de la tarda a la cuina d'un dels pisos i ha provocat una intensa fumera i les flames s'han propagat a travès del celobert. L'edifici amb 10 pisos ha estat desallotjat i els bombers han extingit l'incendi a quarts de sis.

S'ha tallat el subministrament elèctric a quatre pisos: els dos segons i els dos tercers

Posteriorment, efectius de la policia hi han entrat per intentar esbrinar la causa de l'incendi i, seguint les seves instruccions i les dels bombers, des de la Mútua Elèctrica  de Sant Julià de Lòria, s'ha tallat el subministrament elèctric a quatre pisos: els dos segons i els dos tercers. Aquests són els que poden trigar més en tornar a casa i no faran fins que tinguin el butlletí elèctric, un document que certifica que la instal·lació elèctrica es troba en bon estat i compleix la normativa vigent en matèria de seguretat.

A més a més, durant la intervenció dels bombers, s'ha hagut d'esbotzar algunes portes i finestres per facilitar la sortida del fum, i per rescatar alguns animals domèstics.

L'hora de l'incendi ha fet que a l'edifici hi hagués pocs veïns i la majoria han fet acte de presència durant la tarda. S'ha hagut de tallar la circulació als carrers de Lòria i Carvajal de Hué.

 

Etiquetes

-

Relacionat

Cinc intoxicats i tot l'edifici desallotjat per l'incendi en un pis de Sant Julià que els bombers ja han controlat

Comentaris

Trending