Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis passaran la nit fora de casa

Els quatre ferits que han estat atesos a l'hospital ja han estat donats d'alta

-
-
Els veïns de l'edifici on s'ha incendiat un pis aquest dilluns a la tarda passaran la nit fora de casa. Tots s'allotjaran en pisos de familiars i amics menys un matrimoni que ho farà en un hotel. D'altra banda, els quatre ferits que han estat atesos a l'hospital per inhalació de fum, ja han estat donats d'alta.

Hi ha hagut cinc ferits, però un ha pogut ser atès en una ambulància i no ha calgut traslladar-lo a l'hospital. L'incendi s'ha iniciat a les tres de la tarda a la cuina d'un dels pisos i ha provocat una intensa fumera i les flames s'han propagat a travès del celobert. L'edifici amb 10 pisos ha estat desallotjat i els bombers han extingit l'incendi a quarts de sis.

S'ha tallat el subministrament elèctric a quatre pisos: els dos segons i els dos tercers

Posteriorment, efectius de la policia hi han entrat per intentar esbrinar la causa de l'incendi i, seguint les seves instruccions i les dels bombers, des de la Mútua Elèctrica  de Sant Julià de Lòria, s'ha tallat el subministrament elèctric a quatre pisos: els dos segons i els dos tercers. Aquests són els que poden trigar més en tornar a casa i no faran fins que tinguin el butlletí elèctric, un document que certifica que la instal·lació elèctrica es troba en bon estat i compleix la normativa vigent en matèria de seguretat.

A més a més, durant la intervenció dels bombers, s'ha hagut d'esbotzar algunes portes i finestres per facilitar la sortida del fum, i per rescatar alguns animals domèstics.

L'hora de l'incendi ha fet que a l'edifici hi hagués pocs veïns i la majoria han fet acte de presència durant la tarda. S'ha hagut de tallar la circulació als carrers de Lòria i Carvajal de Hué.

 

Etiquetes

-

Relacionat

Cinc intoxicats i tot l'edifici desallotjat per l'incendi en un pis de Sant Julià que els bombers ja han controlat

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.