Empresonat l'home acusat d'abusar sexualment de la seva filla de 14 anys

Comentaris

Empresonat l\'home acusat d\'abusar sexualment de la seva filla de 14 anys
Empresonat l\'home acusat d\'abusar sexualment de la seva filla de 14 anys

L'home acusat d'abusar sexualment de la seva filla menor d'edat ja és a la Comella. El batlle de guàrdia n'ha dictat l'empresonament davant els sòlids arguments que hauria evidenciat la víctima, de 14 anys. Segons les fonts consultades, la noia hauria explicat que les agressions sofertes darrerament no eren les primeres i que la situació que vivia venia de lluny. Aquest dimecres la menor no va poder contenir-se més i hauria explicat el que li passava a un familiar, que hauria alertat la policia.

La detenció del resident, de nacionalitat portuguesa, es va produir dimecres a darrera hora de la tarda. Els fets objecte de la denúncia que hauria formulat un familiar de la menor haurien succeït unes quantes hores abans. La noia estaria a casa del seu pare -els progenitors de la menor estan separats i no tenen una relació gaire bona segons les fonts consultades- quan s’hauria donat l’agressió sexual que les fonts han assegurat que seria constitutiva de violació. Hores després, la noia va contactar amb un germà de la seva mare. Aquest hauria detectat l’estat d’angoixa de la menor, que entre plors li hauria explicat la situació que hauria viscut.

D’immediat, segons les fonts, el tiet de la noia hauria posat els fets en coneixement de la policia. Després de fer unes primeres indagacions i de donar credibilitat a la versió oferta per la menor, que hauria explicat que no era el primer cop que passava un fet similar, els agents haurien procedit a la detenció de l’home, que s’hauria produït a Escaldes, just al seu domicili. Segons els consultats, l’home hauria admès en un primer moment, davant els agents que van procedir a detenir-lo, que hauria abusat de la filla en dues o tres ocasions. D’acabar-se confirmant la situació, l’ara detingut es podria enfrontar a una petició de pena superior als deu anys de presó ferma. Quan ja al despatx de policia se li va voler prendre declaració, ja assistit de lletrat, l'home es va negar a declarar. Durant la tarda de dijous el detingut va passar a disposició judicial.

Comentaris

Trending