Els treballadors del 115 temen ser acomiadats abans de l’estiu

Els actuals operadors del servei d’Andorra Telecom ja estan formant els empleats del ‘call center’ Espic que suposadament els haurien d’agafar el relleu

Instal·lacions d'Andorra Telecom.
Instal·lacions d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Els treballadors del servei telefònic 115 temen ser acomiadats abans de l’estiu i, això sí, passades les eleccions. De fet, situen les seves eventuals baixes al mes de juny perquè, asseguren fonts laborals, “la intenció d’Andorra Telecom, en principi, no passa pas per la seva reubicació”. En tot cas, segons les fonts consultades, el clima laboral és cada vegada més tens. I el fet que hagin transcendit públicament les intencions de l’operadora ha incrementat dit malestar.

Les fonts consultades han assegurat que hores d’ara els propis operadors del 115, que són una quinzena, ja estarien formant els que haurien de ser els seus successors, personal del ‘call center’ Espic del qual participen a parts iguals Andorra Telecom i Avatel i que actualment tenen les seves instal·lacions principals a Encamp després que l’epicentre empresarial s’hagués situat en els seus orígens a l’edifici Els Arcs a la Massana.

Espic té el seu 'call center' a Encamp, on hi havia hagut les instal·lacions d'Avatel.

Relacionat

Andorra Telecom manté que una part del 115 ja l’assumeix Espic “de forma satisfactòria”

Les fonts consultades asseguren que, ara per ara, el que està salvant els operadors del 115, o el que està fent més complexe la derivació cap a Espic, és el fet que el personal que procedeix del ‘call center’ acaba cremat pel volum de feina que suposa el servei encara operat per Andorra Telecom i les condicions laborals que, en canvi, es plantegen.

Comentaris (8)

Trending