El PS furga en les filials d’Andorra Telecom

El conseller general Quim Miró demana detalls de l’activitat d’aquestes societats després del malestar que han generat en el sector de les noves tecnologies

Seu central tecnològica d'Andorra Telecom.
Seu central tecnològica d'Andorra Telecom. ARXIU

El grup socialdemòcrata vol que el Govern aclareixi els dubtes que han generat les filials creades per Andorra Telecom, especialment arran del malestar que ha generat en altres empreses del sector. Per això, el conseller general Joaquim Miró ha presentat una bateria de preguntes a respondre per escrit sobre la qüestió. El parlamentari reclama saber, entre altres, quantes existeixen, les activitats que fan i si han optat o aconseguit contractes amb el sector públic.

La formació ha tirat endavant aquesta iniciativa arran de les informacions publicades per Altaveu, en les quals es constatava l’enuig, sobretot entre altres negocis vinculats a les noves tecnologies, que generava l’existència d’aquestes societats. Vista la situació, s’ha tramitat les qüestions. Ara, el Govern les haurà de respondre de forma escrita.

Imatge del logotip de la nova filial d'Andorra Telecom, amb seu a la Massana.

Relacionat

Malestar al sector privat de les noves tecnologies per l’aparició d’una filial d’Andorra Telecom

Miró ha preguntat, concretament, quines són aquestes empreses i quines activitats realitzen. A la vegada, demana saber si han obtingut contracten tenen amb entitats públiques i privades, tan nacionals com estrangeres i l’import econòmic que els comporta. També vol que s’informi sobre quants empleats fixes té cadascuna d’elles i quants treballadors d’Andorra Telecom hi presten els seus serveis, ja sigui a temps parcial o complet.

Comentaris

Trending