L’històric hotel Canut inicia les obres de transformació per integrar-se en la ‘cadena de Messi’

Els treballs de reforma, que no afectaran ni la façana ni l’estructura, es fan amb molta discreció i la societat adquirent no ha donat cap detall del projecte

El rètol que evidencia l'inici dels treballs.
El rètol que evidencia l'inici dels treballs. Toni Solanelles

Obres en marxa a l’històric Canut. Menors, això sí. Més de mig any després que es tanqués l’operació de compra-venda de l’establiment de l’avinguda Carlemany, la societat adquirent, participada pel futbolista argentí ara al PSG Leo Messi, s’han iniciat els treballs de reforma del local, que mantindrà l’alt nivell de què sempre ha gaudit o, fins i tot, potser una mica més. El projecte es porta amb molta discreció i no se n’ha ofert cap detall. Això sí, sembla que els nous propietaris, una vegada hi han començat a treballar, s’haurien trobat un local més petit del que pensaven.

Sia com vulgui, les obres no afectaran ni la façana ni l’estructura de la construcció existent, motiu pel qual amb una llicència d’obres menors n’hi ha prou per fer la intervenció prevista, segons que han explicat fonts coneixedores de la tramitació dels permisos, que per una qüestió de confidencialitat tampoc han pogut precisar quin és el projecte que s’hi vol impulsar. El que està clar, segons les fonts consultades, és que hores d’ara, el primer que s’està fent, és fer neteja, en certa manera.

Una imatge de l'Hotel Canut, al bell mig de l'avinguda Carlemany.

Relacionat

Messi culmina la compra-venda de l’històric Hotel Canut

Hi ha una brigada d’operaris d’una empresa estrangera subcontractada per una de local, aparentment, que està retirant tots aquells elements que no serveixen per al nou projecte. Des de mobles a alguns envans que s’aterren per poder adequar les pretensions dels nous adquirents. Tampoc ha transcendit quan es pretén posar en marxa el nou hotel que s’hauria d’integrar al grup MiM, que és la denominació de l’aliança entre Messi i el grup Majestic.

El grup participat pel considerat durant molt temps millor futbolista del món va pagar de l’ordre de sis milions d’euros per l’establiment hoteler -la botiga que hi ha en una part de la planta baixa del local, i que gestiona una altra branca de la família Canut, hauria quedat fora del tracte-. Crèdit Andorrà va tenir un paper molt important en tota l’operació, atès que és qui suportava el deute dels propietaris i explotadors de l’hotel. Una vegada hi va haver l’acord total sobre la transacció immobiliària es va procedir a liquidar els treballadors, alguns dels quals feia dècades que formaven part de la plantilla del Canut.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending