Messi culmina la compra-venda de l’històric Hotel Canut

Tancat des de fa poc més de dos mesos, l’immoble experimentarà una profunda remodelació abans no es torni a posar en funcionament

Una imatge de l'Hotel Canut, al bell mig de l'avinguda Carlemany.
Una imatge de l'Hotel Canut, al bell mig de l'avinguda Carlemany. Toni Solanelles

La família del futbolista Leo Messi, a través del seu fons d’inversió, ha culminat aquest dimarts la compra-venda que tenia ja fa alguns mesos encarrilada de l’històric Hotel Canut, al bell mig de l’avinguda Carlemany. L’immoble fa poc més de dos mesos que està tancat, just després de liquidar tots els treballadors que llavors quedaven en plantilla tot i que amb el contracte temporalment suspès. Des de llavors s’han anat polint els darrers serrells.

Un dels darrers esculls que quedaven era resoldre la situació de la botiga que hi ha a la planta baixa de l’immoble i que és regentada per una branca familiar diferent de la que explotava el restaurant gastronòmic i l’hotel. Les fonts consultades no han pogut aclarir com queda la situació de l’establiment comercial, però han recordat que els compradors volien l’immoble en la seva integritat. També els darrers dies es va reactivar la recerca d’un habitatge per al patriarca de la família Canut, i qui durant moltes dècades va estar al capdavant del negoci.

Una imatge de l'Hotel Canut, a l'avinguda Carlemany.

Relacionat

La propietat de l’Hotel Canut liquida el personal i ultima la compra-venda amb el grup de Messi

Aquest dilluns s’haurien fet la major part dels tràmits burocràtics necessaris -acudir a Tributs, gestions comunals… tot allò relatiu a les transmissions immobiliàries- previs a la formalització, via signatura notarial, de la compra-venda, que assumeix la família de Messi tot i que a l’hora de gestionar l’establiment quan es reobri tot porta a indicar que seran els responsables del grup Majestic els qui ho assumiran. De fet, els Messi i Majestic ja estan aliats en altres projectes (Eivissa, Mallorca, Sitges…) sota la denominació de MiM, que podria ser la que s’imposés al Principat. MiM Andorra.

canut tancat
L'establiment fa poc més de dos mesos que està tancat. Toni Solanelles

Tot i la centralitat de la ubicació, l’operació s’hauria tancat per un preu moderat que les fonts consultades han preferit no revelar. També és cert que a partir d’ara els nous propietaris de l’immoble hauran d’afrontar una remodelació de l’edifici que acabarà sent més profunda del que es preveia inicialment.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending