El director de Salita està en el punt de mira

Domus Vi inicia un procés per trobar recanvi a Ernest Sáiz, a qui molts dels agents sociosanitaris del país considera el principal responsable del desgavell que viu el centre ubicat a Escaldes

Ernest Sáiz en una imatge d'arxiu.
Ernest Sáiz en una imatge d'arxiu. ARXIU / SFGA

Són diversos els agents sociosanitaris -començant per alguns metges tant de família com especialitzats en gerontologia- com una part dels familiars de residents al centre que consideren que el director de Salita, Ernest Sáiz, és en gran part el responsable que la residència situada al carrer Josep Viladomat d’Escaldes no rutlli com hauria de rutllar. Sia per això o no, la plaça en qüestió està en entredit. La multinacional Domus Vi ha iniciat ja un procés per trobar recanvi per a la direcció del centre sociosanitari.

Ho està fent pels canals habituals de cerca de personal i en nom propi, sense amagar-se. Certament, la carrera professional de Sáiz, que ha anat i vingut però ha estat molts anys treballant al país, és molt extensa i dilatada. Però no són pocs els professionals de la salut al Principat que consideren que un altre tipus de direcció tindria un millor resultat per al centre residencial. Hores d’ara, Domus cerca sense establir un termini per a la incorporació de la persona que hagi d’assumir les regnes del centre.

Una imatge de la part posterior de Salita.

Relacionat

Salita justifica l’absència de metge i nutricionista per les exigències de Govern sobre el català

Anirà en funció de les necessitats o de la disponibilitat del que es consideri el millor candidat que es faci el canvi abans o després. La multinacional cerca una persona llicenciada, diplomada o equivalent en formacions com el Treball Social, la Psicologia, l’Infermeria o similar. En aquests camps, Sáiz té una àmplia formació. Si es té formació en aspectes com l’economia, les finances o els recursos humans, per exemple, és una cosa que es valora més. Igual com si es té formació en gerontologia o direcció de centres residencials o en algun àmbit de l’atenció a la dependència.

El lloc requereix una experiència mínima de dos o tres anys en llocs de direcció o càrrec de responsabilitat en àrees de gestió de sectors com el residencial, el sociosanitari o el sanitari. I també es valorarà de manera positiva la disponibilitat de l’aspirant a dur a terme cursos de formació lligats directament amb la feina a desenvolupar igual com formació complementària en aspectes vinculats al foment de la igualtat.

Comentaris (13)

Trending