Arcalís obrirà ja aquest dijous després de les darreres nevades i la baixada de temperatures

La previsió és que pugui posar en marxa el 40% de les pistes i pugui activar un 25% dels remuntadors

Una imatge d'Arcalís ben nevat.
Una imatge d'Arcalís ben nevat. ARXIU

Ordino Arcalís avançarà l’obertura de pistes a aquest dijous, 1 de desembre, un dia abans que la resta d’instal·lacions de Grandvalira Resorts. Les nevades dels darrers dies i la baixada de les temperatures, que han permès produir neu de cultiu, garantirien la posada a punt de l’estació ordinenca un dia abans del previst i amb bones condicions. La previsió és tenir un 40% de les pistes obertes i el 25% dels remuntadors actius.

Si les previsions no fallen, el Telecabina de Tristaina, el TSD Basera, el TSD La Coma i el TK Orri estaran oberts des d’aquest dijous a partir de les 9 hores, mentre que Terragalls, la Coma, la Balma, la part baixa de l’Hortell, la Canaleta, els Orris i el Túnel seran les pistes disponibles per als esquiadors. Paral·lelament, els equips tècnics de l’estació continuaran treballant per habilitar més pistes i ginys de cara al cap de setmana, i també durant el pont de la Puríssima.

Grandvalira, al sector de El Tarter

Relacionat

Grandvalira Resorts obre les estacions el pròxim divendres, 2 de desembre

Així mateix, des d’aquest dijous, si tot va com l’estació ordinenca preveu, també obririen l’escola d’esquí de Planells, el jardí de neu, la guarderia, les botigues de lloguer de material i les taquilles de l’Hortell. En aquest sentit, els clients dels Forfet de Temporada de Grandvalira Resorts ara també podran recollir els seus passis en aquest punt de l’Hortell. Pel que fa als punts de restauració, estaran oberts els restaurants la Coma i l’Hortell, mentre que al restaurant Planells estarà disponible la cafeteria i el ‘fast food’.

Etiquetes

Comentaris

Trending