Grandvalira Resorts obre les estacions el pròxim divendres, 2 de desembre

Després de les nevades i la baixada de temperatura d’aquesta setmana, Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira començaran la temporada coincidint amb el pont de la Puríssima

Grandvalira, al sector de El Tarter
Grandvalira, al sector de El Tarter Grandvalira

Les estacions de Grandvalira Resorts, que són Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira, obriran al públic el pròxim divendres, 2 de desembre. Es complirà així amb les previsions que es tenia, gràcies a la baixada de temperatura i les nevades que s’han produït al llarg d’aquesta setmana. El tret de sortida de la temporada, per tant, es donarà coincidint amb el pont de la Puríssima, que aquest any és més llarg de l’habitual i comprèn dos caps de setmana.

Les nevades i les temperatures baixes han permès a les estacions ultimar els preparatius de cara a l’estrena de la temporada d’hivern. Des de Grandvalira es preveu que es pugui fer amb bones condicions, fet que no estava assegurat fins els últims dies. Els dominis anunciaran pròximament les condicions exactes, com les pistes que estaran actives o els gruixos de neu, que aniran evolucionant en funció de les previsions meteorològiques.

Per tal d’agilitzar la recollida dels passis de temporada i evitar aglomeracions a taquilles els primers dies d’obertura, Grandvalira Resorts recomana als clients anar-los a buscar amb anticipació als punts de recollida, que estan actius des de fa dies. Pel que fa al forfet escolar, es recorda que l’únic punt de recollida són les oficines de Ski Andorra, a la capital, mentre que la compra i la recàrrega dels suports es pot realitzar a través de la web.

Comentaris

Trending