Els residents francesos ja poden fer tràmits consulars en línia

El consolat tornarà a o obrir de manera presencial l'1 de febrer

-
-
Des d'aquest dimecres, els 2.500 residents francesos ja poden fer els seus tràmits consulars en línia com ara la inscripció i demanar cita per a la reobertura del consolat que es farà a partir de l'1 de febrer. La seu diplomàtica es va tancar el mes d'agost del 2017 i el copríncep Emmanuel Macron va anunciar la reobertura durant la seva visita a Andorra el passat mes de setembre.

La pàgina web de la representació diplomàtica( www.ad.ambafrance.org) s'ha actualitzat aquest mes de gener per proporcionar  les informacions necessàries per a la realització de diversos tràmits (registre consular en línia i documents que s’han de proporcionar) i permet l'accés a la sol·licitud de cites a la seu que està ubicada al carrer de les Canals d'Andorra la Vella. La reobertura no comportarà la incorporació de més personal, segons han explicat des de l'ambaixada.

El tancament obligava els residents a traslladar-se a Barcelona per efectuar diversos tràmits, la qual cosa va provocar les seves queixes i de set consellers consulars francesos, entre els quals Philippe Noël el representant dels ciutadans francesos a Andorra.

Van enviar una carta al ministre d'Afers Exteriors de França per expressar la seva disconformitat amb el tancament del consolat. Els consellers no entenien la decisió perquè augmentava la càrrega de treball als consolats de Barcelona i també al de Madrid.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending