Els edificis de Terres de Cibós es queden sense comprador a la primera

Els immobles de la carretera de la Rabassa laurediana que han estat protagonistes per les queixes dels inquilins estan embargats i de moment la subhasta no ha reeixit 

-
-
La primera subhasta dels terrenys sobre els quals estan bastits els edificis de Terres de Cibós, a la carretera de la Rabassa laurediana, no ha reeixit. Cap interessat no ha presentat oferta pels immobles, que han estat protagonistes els darrers temps per les queixes exposades pels inquilins per les moltes mancances que han hagut de sofrir durant mesos per les limitacions imposades en la gestió de la fallida en què es troba immersa la propietat dels béns, embargats.

Diverses fonts han assegurat que el preu de sortida era excessivament alt. Poc més de 6 milions arran de la taxació, que fixava el valor del terreny amb els immobles bastits al seu damunt de més de 6,7 milions. Entre les dues promocions hi ha 45 apartaments amb els seus respectius aparcaments i trasters. A banda dels pisos i els seus complements, també hi ha algunes places per estacionar més. Els habitatges tenen la consideració urbanística d’apartahotels, fet que suposa també una minva per a hipotètics inversors, que haurien, segurament, de promoure els treballs necessaris per poder canviar la catalogació dels immobles.

Si hi ha una segona subhasta, el preu de sortida es rebaixarà ben bé un milió d’euros, i segons les fonts consultades, llavors la inversió ja podria començar a ser atractiva. Els inquilins estan a l’expectativa del procés, ja que temen quedar-se aviat sense habitatge. Aquells que hi viuen, sinó tots sí la immensa majoria, estan en pròrrogues contractuals d’un any i estan convençuts que quan arribin al terme, si hi ha comprador, difícilment hi haurà renovació de contractes.

Imatge d'un dels edificis, a la carretera de la Rabassa.

Relacionat

Subhasten el terreny on estan bastits els controvertits edificis Terres de Cibós, a Sant Julià
-

Relacionat

Els veïns de Terres de Cibós esperen una millora amb l’arribada d’una administració immobiliària
-

Relacionat

La difícil (o no) missió de gestionar una fallida amb persones vivint en un bé embargat

Comentaris

Trending