Els busos interurbans tornen al centre d'Encamp

Dilluns es posen en funcionament totes les parades existents prèviament a les reformes de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

-
-

Les línies regulars de transport urbà, L2 i L4, tornaran a passar pel centre a partir del dilluns 11 de maig, realitzant el mateix itinerari d’abans de les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand, en el tram comprès entre la rotonda de Prat de Genil i la de l’estació de servei de Repsol, i per tant, totes les parades ubicades en aquest tram que havien estat sense servei durant les obres de remodelació es posen en funcionament.

Totes les parades existents en aquest tram es mantenen en la seva ubicació habitual, amb excepció de tres d’elles que es desplacen uns metres. Concretament, la parada de la plaça Sant Miquel, que ha quedat ubicada davant del nou parc infantil a tocar de la passarel·la del Complex, la parada Prat del Genil, que ha quedat ubicada just al costat de Cal Notari, i la Parada Rosaleda, que ha quedat ubicada just al davant de la seu del ministeri de Cultura (antic Hotel Rosaleda).

Les parades provisionals que es van habilitar temporalment durant les obres de remodelació, concretament dues després de la rotonda del Prat de Genil i dues més abans d’accedir a la rotonda de l’estació de servei de la Repsol, a banda i banda de la carretera, quedaran anul·lades també, a partir del dilluns 11 de maig.

Es recorda que el servei de transport urbà, des del passat 4 de maig ha ampliat les freqüències adaptant-se a la nova fase de desconfinament en motiu de l’emergència sanitària pel Coronavirus.

Comentaris

Trending